Kako da uz MTEL Austria pređete hiljadu kilometara u trenu?

22.05.2018

Dok su telekomunikacione kuće širom Austrije tokom proteklog meseca povećale cene svojih usluga, MTEL Austria je svojim korisnicima pripremila tri iznenađenja.

MTEL mreža je idealna  za sve naše ljude koji žive u Austriji, jer potpuno odgovara njihovim potrebama za komuniciranjem u Austriji,  ali i sa zemljama njihovog porekla, u ovom slučaju Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. 

Zadovoljnih MTL korisnika je iz dana u dan sve veći, a svoje iskustvo ispričala nam je i Marija Rebrača iz Beča. 

Kompanija MTEL Austria je od aprila 2018. prvo, osmislila još bolje i povoljnije tarife, potom ponudila najbolje telefone na svetu za 0 eura, a onda promenila svoj vizuelni identitet i „obukla“ se u potpuno novo ruho.

Kreirane su nove verzije dobro poznatih SERVUS tarifa, uz koje korisnici mogu neograničeno da zovu i šalju poruke svojim najmilijima, bilo da su oni u Austriji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori ili pak u drugim zemljama EU. Gde god oni bili, možete ih nazvati i s njima satima pričati.

I ne samo da oni mogu biti bilo gde, možete i vi! Šta to znači?

Znači da čak i kada ste u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori, možete telefonirati  zahvaljujući neograničenim roming minutama i SMS porukama, bez zabrinutosti koliki će vam račun stići na kraju meseca. I to nije sve, MTEL Austria ima i poklon za sve ljubitelje dobrog surfovanja.

Osam, petnaest ili dvadeset i pet gigabajta mobilnog interneta, koliko vam je mesečno potrebno? Nije ni važno, jer sve tri opcije vas čekaju u MTL SERVUS tarifama. Gigabajte, baš kao i minute i poruke, možete da trošite bilo da ste u Austriji, EU, ili Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

I, ne, ni to stvarno nije sve!

Za one koji nemaju baš nikakvu želju da se obavežu ugovorom, a nemaju ni potrebu za novim telefonom, MTL ima  novu SIM only tarifu po ceni od sam 14, 22 ili 30 evra, gde dobijate čitav paket bezbrižne komunikacije.

I zato kada se naredni put poželite druženja sa prijateljima i rodbinom koji su udaljeni hiljadu kilometara, okrenite njihov broj i uz neograničenu MTEL Austria komunikaciju dogovorite vreme i mesto vašeg ponovnog susreta!

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava