MTEL Austria: Zadovoljni korisnici, a među njima i voditelj Pile

18.08.2018

MTEL mobilna mreža: “Jedna zona jedna kartica” u sve četiri zemlje jedinstvena ponuda koja je tako bila potrebna našoj dijaspori u Austriji.

Poznati televizijski voditelj Zoran Radojkovic Pile živi sa porodicom u Beču. I on je zadovoljni korisnik MTEL Austria, jedinstvene i najpristupačnije mobilne mreže specijalno osmišljene od strane Telekom Srbije za naše ljude u Austriji.

U svom stilu Zoran  nam priča svoja iskustva sa MTEL mrežom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

MTEL Austria – Jedna  kartica za četiri zemlje: Austriju, Srbiju, Bosnu i Crnu Goru.

Servus SIM S tarifa u okviru mesečne pretplate od 14€, sadrži:

  • Neograničene pozive u Austriji (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama), prema zemljama EU (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama) i Srbiji, BiH, CG (mreže Telekom Srbija grupe)
  • Kada korisnici borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori imaju neograničeno telefoniranje i pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe ( (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora)
  • 6 GB interneta u Austriji, Srbiji, BiH i CG

 

Jednostavna prijava

Procedura prijave za Servus SIM (only) tarifu je vrlo jednostavna. U MTEL-u je potrebno prikazati samo lični dokument iz Austrije. Pasoš i bankovna austrijska kartica su su dovoljne. Svi ostali operateri u Austriji traže brojne dokumente.
Najednostavnije je otići u MTEL šop u Mariahilferstrasse 138 i da aktivirate karticu, a ako želite može Vam ostati i stari broj telefona.    

MTEL-ovu Servus SIM (only) tarifu kao i mnoge druge ponude možete  pogledati  na zvaničnoj internet stranici MTEL Austria. 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava