Beč-Niš: Nova avio linija, karte već od 19€

14.11.2018

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u srednjoj i istočnoj Europi uskoro će uspostaviti direktan let na relaciji Beč - Niš.

(c) Wizz Air

Avio kompanija  Wizz Air će od 17. novembra 2018., dva puta nedeljno (subota i utorak) leteti  iz Beča do aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Ova vesti direktan let Beč-Niš će veoma obradovati brojnu  srpsku dijasporu u Beču i  već se mogu  rezervisati karte za letove od 17. novembra po ceni  od simboličnih 19,99€.  Podjednako se raduju i građani Srbije jer će po veoma niskoj ceni već od 2.399 dinara moći da „skoknu“ do Beča u šoping ili u posetu rodbini.

Većim brojem povoljnih avio putovanja Wizz Air, kao i direktnim letom Beč-Niš, nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 evropskih zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma. Ova poslovna strategija doprineće povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

Wizz Air leti sa niškog aerodroma za Francusku, Nemačku, Švedsku i Holandiju. Iz Beograda sa aerodroma Nikola Tesla leti za Francusku, Kipar, Holandiju, Nemačku, Švedsku i Ujedinjeno Kraljevstvo.
Sa aerodrama Konstantin Veliki u Nišu, putnici mogu da lete ka 12 destinacija širom Evrope sa nekom od 3 avio-kompanije.

Wizz Air je u aprilu 2018. godine uspostavio avio liniju Beč-Tuzla, a od 17. novembra, osim za Niš, iz Beča će se letiti i za Ohrid dva puta nedeljno: utorkom i subotom.

Nove linije su nastale kao deo širenja baze avio kompanije Wizz Air u Beču, koja je  tokom 2018. godine realizovala ukupno 17 novih linija iz austrijske prestonice.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

 

Beč-Beograd vozom: Zbog radova, međunarodna linija zatvorena za saobraćaj

Aerodrom Morаvа: Srbija dobila još jedan međunarodni aerodrom

Veliki dan za Srbiju: Otvoren Žeželjev most u Novom Sadu

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava