Beč -Tuzla: Uspostavljena direktna avio linija

30.04.2018

Kao što je bilo najavljeno, u petak uveče 27. aprila 2018. prvi put su poleteli avioni Wizz Air-a s aerodroma u Tuzli ka Beču i prvi avion s bečkog aerodoroma Schwechat za Tuzlu.

(c) Wizz Air

Avion kompanije “Wizz Air” u petak uveče 27. aprila 2018. u 20:00 časova  prvi put je poleteo  s Aerodroma u Tuzli ka Beču. Prvi putnici iz Tuzle prevezeni su jednim od novih i modernih aviona tipa “Wizz Air A320” sa 180 sedišta, saopšteno je iz kompanije “Wizz Air”.  Sa druge strane Wizz Air je istog dana objavio i prvi let sa bečkog aerodroma Schwechat za Tuzlu.

Prve letove iz Beča Wizz Air obavljaće sa postojećih baza u istočnoj Evropi, a od juna će prvi avion biti stacioniran u Beču. Ovo je ujedno i početak širenja baze avio kompanije Wizz Air u Beču, gde će do kraja godine ,,preseliti” tri svoja aviona. Samim tim, avio kompanija će tokom 2018. godine obavljati ukupno 17 novih linija iz prestonice Austrije.

“Wizz Air” će na ovoj liniji saobraćati tri puta nedeljno: ponedjeljkom, sredom i petkom i tako otvoriti nove mogućnosti za putnike iz Bosne i Hercegovine i Austrije. Avio karte su dostupne online putem internet-stranice Wizz Air već od 19,90 €.

“Wizz Air” je najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, u čijoj je floti 96 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321. U ponudi ima više od 600 destinacija s 28 aerodroma koji povezuju 141 destinaciju u 44 zemlje.

“Wizz Air” ima kvalitetnu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome, bio je omiljeni izbor 29,6 miliona putnika u prethodnoj fiskalnoj godini zaključno s martom 2018., navedeno je, takođe, u saopštenju.

(c) Wizz Air

 

Uskoro i avio linija Beč -NIŠ i Beč- Ohrid

Vest da će “Wizz Air” uskoro leteti iz Beča direktno za Niš veoma je obradovala brojnu  srpsku dijasporu i oni već se mogu rezervisati karte za letove od 15. novembra 2018. po ceni  od simboličnih 19,99€. Podjednako se raduju i građani Srbije jer će po veoma niskoj ceni već od 2.399 dinara moći da „skoknu“ do Beča u šoping ili posetu rodbini.

Wizz Air će leteti i za Ohrid od 15. novembra 2018. tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava