Tako je malo potrebno da vratite osmeh na lice

14.11.2019

Naša čitateljka Jovana Babić nas je zamolila da objavimo njeno pismo, jer kako kaže, želi da podeli iskustvo sa drugima jer se ovom objavom završava deo njenog teškog života, a počeo je novi, sa širokim osmehom na licu. Njena misija životne sreće je pred vama.

Draga redakcijo,

obraćam vam se sa željom da podelim moje iskustvo sa drugim ljudima, koji možda imaju slične probleme. Želim da im mojim primerom pokažem da nikad nije sve izgubljeno i da je ponekad tako malo potrebno da svoj život skrenete u pozitivnom smeru i vratite osmeh na lice.
Naime, moj problem datira unazad 5 godina, kada sam zbog kvaliteta zubne kosti ostajala bez svojih zuba do momenta kada je jedino rešenje ostalo postaviti totalnu protezu, narodski rečeno škljocalicu.
Brojne klinike sam posećivala u svom očaju i svuda dobijala isto objašnjenje koje je bilo ravno noćnoj mori. Ugradnja implantata koja je basnoslovno skupa jer ih je trebalo puno ugraditi, oporavak 6-8 meseci dok se vidi da li organizam prihvata strano telo, zatim izrada krunica za te implantate i sve u svemu proces od minimum dve godine. Cena za ovu akciju na kraju da te glava zaboli, a nikad nisam dobila nikakvo detaljno objašnjenje, samo brojke koje su za mene bile nedostižne.
Kako je moja agonija potrajala skoro dve godine, postajala sam sve očajnija, a pojavile su se psihičke teškoće, jer sam se osećala manje lepom i vrednom, izgubila sam samopouzdanje i postala frustrirana i nesretna.
Način na koji sam počela da govorim, zbog proteze koja se stalno pomerala, i često skrivajući moja usta, dovele su do promena na samom licu. Ono prosto više nije bilo moje.
Bože, ko nije ovo doživeo ne zna kako je teško živeti sa ovim problemom, a ko je imao slične probleme, zna tačno kroz kakav sam pakao prolazila.
Hranu nisam mogla lepo da zvaćem, što je dovelo do čestih problema sa varanjem.

Nisam se mirila sa tim i krenula sam da tražim slamku spasa i verujte mi na reč, našla sam je.

DENTAL ORAL CENTAR, slučajno sam ih pronašla na internetu.

Prvo me je privukao naslov Stomatološka poliklinika u kojoj je osmeh prioritet.
Slika prelepe ordinacije koja odaje bezbrižnost tima mladih i starih generacija, koje traju već decenijama. Porodičan posao koji je prenošen sa kolena na koleno, pa zar ima nešto lepše?!
Čitam tekst i u meni se javlja nada i neko neopisivo uzbuđenje, za koje sad znam da je bila najava rešavanja svih mojih problema.
Bez puno razmišljanja sam krenula ih pozovem, pisalo je da su tu zbog nas i naših osmeha, poverovala sam.

To je bila jedna od mojih boljih odluka☺️
Termin za pregled sam dobija veoma brzo. Moram vam reći da sam osetila sreću sa prvim korakom kad sam ušla u ordinaciju. Nasmejani, lepi i prijatni, slušaju vas, pitaju i konsultuju se, a ne osećate se zbog toga neprijatno… nekako su tu za vas.
Dental Oral Centar je bio moj spas. Rade ALLON4 tehniku, nisam znala šta to tačno znači, ali dobijam sve potrebne informacije.
Intervencija izgleda tako, da u samo jednom danu rešavam sve moje nedaće i dobijam sve zube i apsolutnu funkciju i estetiku. Zamislite, za samo jedan dan.

Razgovor je potrajao, ali sam upijala svaku njihovu reč. Sve sam dobila: objašnjenje, obrazloženje, profesionalnost, ljubaznost, kafu, slatkiš ☺️ i rešenje za sve moje brige iz prethodnog perioda.
Par dana posle, moja odluka su definitivno bili ONI.

Naime, ugovorena intervencija mi je promenila život za samo par sati njihovog rada i posvećenosti. U danu sam dobila SVE ZUBE fiksirane u vilici i to na samo 4 implantata. Da li razumete uštedu samo u toj činjenici???

Sve je bilo gotovo za samo jedno pre podne!!!
Mojoj sreći nije bilo kraja, a ONI??? ONI su postali moji heroji, prijatelji, zubari za ceo život.
Osmeh mi se vratio, samopouzdanje, sreća. Uz sve to, imaju savršen beskamatni program za uzimanje kredita za celu intervenciju koja se takođe završi u jednom satu. Sve je savršeno“.
„Nakon izuzetno odradjene protetike, uz maksimalnu toleranciju i profesionalnost, a minimalnu bol, moj odraz u ogledalu je bio odraz samopouzdanja, sreće i savršenstva. Osmeh koji sada već neko vreme nosim sa ponosom.
Sada smo i drugari i često svratim da ih pozdravim, kad sam u prolazu.
Profesionalni pristup, lepa ordinacija, prijatno mesto, pozitivni ljudi, bezbolne intervencije, a krajnji rezultat fenomenalan.

Doktor Miloš Milošević je tako mlad, a tako iskusan da je to zadivljujuće.
Od srca ih svima preporučujem, jer znam koliko danas vredi osmeh.
Hvala vam… ulepšali ste moj život… i vratili taj čuveni osmeh na mom licu… to je zaista tako važno.

Vaša

Jovana Babić

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava