Dental Oral Centar: Stomatološka poliklinika u kojoj je osmeh prioritet

20.09.2019

Dental Oral Centar je stomatološka poliklinika iz Beograda sa tradicijom poverenja u vrhunsku stomatologiju koja traje od 1983. godine.

Dr,. Miloš Miloševič i Jovan Memedović u Oral Dental Centru

Preko 35 godina, zadovoljan pacijent je imperativ u radu celokupnog osoblja stomatološke poliklinike Dental Oral Centar iz Beograda. Višegodišnje iskustvo, rad sa pacijentima iz celog sveta, kao i tehnologija i materijali koje koriste u praksi, omogućava pacijentima garanciju na visoko-kvalitetne stomatološke usluge obavljene u Dental Oral Centaru .

Dental Oral Centar svojim klijentima pruža  stomatološku uslugu po svetskim standardima, koja je prilagođena cenama na tržištu.

Stručnjaci poliklinike se raduju svakoj poseti, razgovoru i savetu koji mogu da pruže i zato sa nestrpljenjem očekuju svaki vaš zakazani besplatni termin radi konsultacija i dogovora oko eventualnih budućih stomatoloških radova.

Prilikom posete ordinaciji Dental Oral Centru, osmeh je prioritet u svakom smislu. Ceo tim  posvećen je visoko-kvalitetnoj stomatološkoj usluzi ali  i propratnim segmentima kao što su  smeštaj, transfer sa i do aerodroma i slično. Vreme provedeno u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rođacima i prijateljima širom Srbije, dok Dental Oral Centar kreira Vaš zdrav i lep osmeh.

U Dental Oral Centru  možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga i procedura, komforno, bezbolno, visoko profesionalno urađno, sa odgovarajućom višegodišnjom garancijom na upotrebljen materijal i izvedene radove.

 

ZUBNI IMPLANTATI

U slučaju da vam nedostaje jedan, više ili čak svi zubi, rešenje su zubni implantati, koji mogu nadoknaditi izgubljene zube bez potrebe za brušenjem zdravih.

U Dental Oral Centru za 1 dan možete završiti:
– Vađenje zuba
– Bezbolni hirurški zahvat postavljanja implantata
– Finalni rad – Krunice

Zubni implantati su potpuno biokompatibilni sa vašim organizmom, koji ih prihvata kao svoj sastavni deo. Izrađeni su od titanijuma i zamena su za koren izgubljenog zuba.

 

ŠTA SU IMPLANTATI I KOME SU NAMENJENI

Zubni implantati su “šrafovi” koji su izrađeni od titanijuma i ugradjuju se u vašu viličnu kost imitirajući koren vašeg zuba. Osnova su za stabilno postavljanje krunica, mostova ili proteze. Implantatima je moguće nadoknaditi jedan ili više zuba i tako se sprečava brušenje susednih zdravih. Kada je u pitanju potpuni nedostatak zuba, najbolje, najbrže i najpovoljnije rešenje za pacijenta je  proces “All on 4”  ugradnje implantata.

Dental Oral Centar je jedna od prvih poliklinika u Srbiji koja je imala tu čast da tehniku “All on 4” usavrši kod samog izumitelja iste, Dr.Maloa, sa istoimene klinike Malo u Lisabonu.

Koncept “All on 4”  omogućava da se za samo 3 do 24 sata oslobodite nekomfornih, robusnih totalnih proteza i dobijete odmah fiksne zube koji se ne skidaju.

Prednosti:

  • ne čeka se 3 meseca nakon ugradnje implantata da bi se namestili novi zubi
  • dobijate zube (krune) odmah i odlazite kući sa potpuno novim osmehom
  • niža cena rada u odnosu na druke sromatološke ordinacije u regionu
  •  proteza je prošlost, više je nikad nemorate nositi

 

KRUNICE NA IMPLANTATIMA

Zubne krunice mogu biti bezmetalne, cirkonijum ili metalokeramičke krunice, a sistem ugradnje je okluzalno šrafljene krunice. Reč je o krunicama koje se za implantat fiksiraju mikro zavrtnjem, a okluzalno šrafljene krunice na implantatima omogućava stomatologu da ih skine na svakoj kontroli i ponovo ih vrati na isto mesto. Na ovoj način stomatolog ima direktan uvid na stanje mekih tkiva i kostiju, koji se nalaze  u predelu ugrađenih implantata.

Metalokeramičke krunice poseduju metalnu osnovu na koju se nanosi keramika u boji prirodnog zuba. Zbog metalne osnove slabije propuštaju svetlost što ih čini estetski inferiornijim u odnosu na bezmetalne krunice.

Bezmetalne krunice su pored vinira najbolje estetsko rešenje koje današnja stomatologija ima da ponudi pacijentima. Pored toga otpornost ovih krunica je takva da se bez bojazni mogu koristiti u bočnoj regiji gde su sile žvakanja znatno veće.

Estetika bezmetalnih krunica je takva da je nemoguće pojedinačnu bezmetalnu krunicu u ustima razlikovati od prirodnih zuba. Bezmetalne krunice se kao i sve druge krunice koriste za restauraciju polomljenih, oštećenih ili zuba na kojima više ne može da se postavi plomba.

Cirkonijum krunice, u rukama veštih stomatologa i zubnih tehičara Dental Oral Centra, izgledaju kao prirodni zubi. U svojoj osnovi imaju metal u boji prirodnih zuba (cirkonijum) na koji se zatim nanosi porcelan (keramika).

Sprovođenje svetlosti kroz cirknijumske krunice je približno isto kao kod prirodnog zuba, a velika prednost u odnosu na ostale vrste krunica je njihova idealna preciznost i savršeno naleganje na brušeni zub jer se izrađuju kompjuterski CAD/CAM tehnologijom.

Dental Oral Centar broji 15 zaposlenih od kojih se izdvajaju stalni doktori  koji su tu da reše apsolutno svaki vaš problem ili dilemu:

-Dr Miloš Milošević – doktor stomatologije, implantolog
-Dr Branislav Jović – specijalista oralne hirurgije
-Dr Aleksandar Milošević – specijalizant maksilofacijalne hirurgije
-Dr Ivan Arsić – specijalista ortodoncije
-Dr Snežana Vukašinović – specijalista stomatološke protetike
-Dr Aleksandra Barac – doktor stomatologije
-Dr Nadja Novakovic – doktor stomatologije
-Dr Aleksandra Stojadinovic – doktor stomatologije

Dental Oral Centar je ponosan na dugu tradiciju i poverenje koje je opravdano sa  16.500 klijenata iz cele Evrope. Sa ponosom mogu da se pohvale da su proglašeni za prvorangiranu stomatološku polikliniku u Srbiji za 2018. i 2019. godinu. Nalaze se na 1 mestu u Srbiji i 17 mestu u top 100 najboljih klinika za region Centralne i Istočne Evrope, ocenjeni od strane GCR.

Za dodatne informacije posetite zvaničnu internet stranicu Dental Oral Centar.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava