Pozorišna predstava “Savršen kroj” gostuje u Beču u Akzent teatru

09.11.2018

Pozorišna predstava “Savršen kroj“, u izvođenju Zvezdara teatra iz Beograda, 18. novembra 2018. godine biće izvedena i pred bečkom publikom u Akzent teatru.

(c) Zvezdara teatar

Predstavu “Savršen kroj” opisuju kao „komičnu farsu“, koja  govori o dvojici muškaraca čiji susret već u prvim trenucima prelazi u ozbiljan nesporazum i koji preti da svakog časa eskalira.

Predstava “Savršeni kroj” Vladimira Đurđevića,  razotkriva sve muške slabosti i govori o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav (Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona.

Predstava “Savršen kroj” će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe da približi onome svom najbližem iz užeg okruženja, to jest samome sebi, njegovo zadovoljstvo će biti ogromno, kao jedinstveno oslobađajuće iskustvo.

Predstava će igrati u bečkom Akzent teatru  u nedelju, 18. novembra 2018. godine  sa početkom u 19:30 sati, a ulaznice se, po ceni od 20 i 22 evra, mogu kupiti  na blagajni  ili on- lajn na zvaničnoj internet stranici Akzent teatra.

Adresa: Theresianumgasse 18, 1040 Wien

Detaljnije informacije na brojevima telefona 0667 77 52 555 ili 01/501 65 33 06

Organizator: Zajednica srpskih klubova u Beču

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava