Ragbi utakmica: Reprezentacija Srbija protiv Austrije u Beču

08.04.2016

Ragbi reprezentaciju Srbije očekuju veoma bitna utakmica 09. aprila protiv Austrije u Beču koja će se odigrati na stadionu Wienner Sportclub Platz sa početkom u 15:00h.

Ragbi reprezentacija Srbije nastavlja ciklus u Evropskom Kupu Nacija utakmicom protiv Austrije u Beču. U prvoj utakmici u Beogradu “Orlovi” su slavili rezultatom 22-3.
Po rečima selektora Milovića, Srbija u ovu utakmicu ulazi kao blagi favorit.
„Ne treba smetnuti sa uma da se Austrijanci već treću nedelju pripremaju za utakmicu sa nama. Odigrali su i pripremni meč protiv B reprezentacije Češke republike i izgubili rezulatom 36-12.“- izjavio je Milović.
Ragbi reprezentacija Srbije imala je dve nedelje priprema i dve utakmice koje je iskoristila na pravi način da se uigraju.
Selektor Milović je najavio da će Srbija demonstrirati brz ragbi, sa brzim rakovima, sa brzim fazama i jakom odbranom. Glavni cilj je smanjiti broj tehničkih grešaka, brzom igrom nadtrčati protivnika i čvrstom odbranom zaustaviti napade Austrije.
Utakmica će se odigrati 09. aprila u Beču sa početkom u 15:00h na stadionu Wienner Sportclub Platz, Alszeile 19, u 17. bečkom okrugu.
Meču će prisustvovati delegacija Ragbi saveza Srbije, u kojoj su 23 igrača i 6 članova stručnog štaba.

Reprenzetacija Austrije napravila je povodom utakmice i Facebook događaj na koji možete prijaviti svoj dolazak.
2016. dijaspora, Beč

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava