Seminar u Beču za umetničke rukovodioce i igrače folklornih grupa

16.09.2020

Seminar za umetničke rukovodioce i igrače folklornih grupa održava se u Beču već dugi niz godina i okuplja stručnjake iz oblasti folklora.

Autor/Foto: Petar Milošević www.commons.wikimedia.org

Seminar za umetničke rukovodioce i igrače folklornih grupa održaće se u Beču, a domaćin seminara je Srpski kulturni centar “Stevan Mokranjac”.
Na ovom već tradicionalnom seminaru predavaće eminenetni stručnjaci iz Srbije, a učesnici koji će za ovu specijalnu priliku doći u Beč jesu  umetnički rukovodioci i igrači iz cele Evrope.
Seminar će se održati 20., 21. i 22. novembra 2020. godine u prostorijama Srpskog kulturnog centra “Stevan Mokranjac”, na adresi Arthaberplatz 3, 1100 Wien.

PROGRAM SEMINARA:
Na seminaru će biti zastupljene dve oblasti:
– Pesme, igre i kostimi iz Zapadne Slavonije, predavač je koreograf Slobodanka -Seja Rac
– Pesme, igre i kostimi Leskovačke Morave , predavač je koreograf Ljubomir Mile Vujčin

Kortizacija za seminar iznosi 60€ po osobi i uračunata je skripta sa notnim zapisima igara i pesama koje se obrađuju na seminaru, DVD materijal i zajednička večera svih učesnika seminara (bez pića) sa muzikom uživo.

Napomena: U cenu seminara nije uračunat smeštaj za polaznike. Domaćin seminara, Srpski kulturni centar “Stevan Mokranjac”, stoji na raspolaganju za pomoć u pronalaženju adekvatnog smeštaja za vreme trajanja seminara.

Detaljnije informacije možete dobiti putem broja telefona +43 699 114 35 271 (Saša Božinović)

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava