Ceca Ražnatović

16.11.2013

Posle spektakularnog koncerata na beogradskom Ušću, stadionu u Gradišci i Vrnjačkoj Banji, dva nastupa u Crnoj Gori, Ceca Ražnatović se sa porodicom odmarala na Kipru i „napunila baterije” za nove radne pobede. Da je zaista i uspela, najpopularnija srpska pevačica dokazala je na koncertima u Kragujevcu i Nišu gde je pevala pred 20.000 obožavalaca kao od šale. Ceca u novembru nastavlja svoju najveću turneju ikada koncertima širom Evrope, prvi na spisku je Klagenfurt (Wörthersee Arena) a već sledećeg dana 16.11.2013. održaće veliki koncert u Beču.
Ono što je Ušće za Beograd, to su i koncerti u Beču kada je reč o Cecinim nastupima. Tako će biti i ove godine jer će pevačicu na bini pratiti kompletan band i ženski vokali, isto kao i na Ušću. „ Za razliku od prošlih godina, ovaj put koncert se održava u hali Piramida u Vösendorf-u, nadomak Beča. Finalne pripreme su u toku i biće vrhunski kako Ceci i njenoj publici dolikuje.“- rekao nam je Slobodan Lajić iz "Event Estrade" koja je poslednjih godina glavni organizator Cecinih koncerata u Evropi i regionu.

Za samo dva dana rasprodate su karte za Cecine koncerte u Novom Sadu 22. i 23. novembara a slična situacija se dogodila i u Beču, karata skoro da više i nema. „Mnogi su ostali razočarani što nisu uspeli da kupe VIP karte za koncert u Beču. Moram da priznam da je za njih vladalo veliko interesovanje“ – rekao nam je na kraju razgovora Slobodan Lajić.

Ovih dana premijerno je prikazan i Cecin novi muzički spot za pesmu „Turbulentno“ za koji je dobila brojne pohvale. Koji su Cecini dalji planovi, šta očekuju od nastavka turneje “Poziv” i šta je trenutno okupira saznaćete uskoro na našem portralu dijaspora.tv jer Ceca je uvek raspoložena za medije, podjednako kao i za svoju publiku. Jedna je Ceca!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eFNjC3OVCFo

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava