Beč se sprema za Bijelo dugme

18.01.2018

Legendarna grupa “Bijelo dugme” 10. marta 2018. održaće veliki koncert u dvorani “Pyramide” u Beču. Biće to najveći koncert u dijaspori, a ulaznica za ovaj rock spektakl mogu se kupiti na više lokacija u Beču.

Najveća rock atrakcija  bivše Jugoslavije, svih vremena – grupa Bijelo dugme na čelu sa Goranom Bregovićem, održaće dugo očekivani koncert u Beču , 10. marta 2018. u Beču u velikoj koncertnoj dvorani Pyramide Vösendorf.

Uz Gorana Bregovića na bini će pevati  Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa, bivši članovi ove legendarne jugoslovenske grupe. Bijelo dugme se ponovo okupilo pre 12 godina  i zajedno održali par nezaboravnih koncerata. Zatim su Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa  krenuli na svetsku turneju i do današnjeg dana održavaju magiju „Bijelog dugmeta“ koja je obeležila odrastanje i mladost mnogih generacija.
U sklopu svetske turneje obišli su više od 30 gradova, a u svakom od njih publika ih je željno iščekivala. Nastupe je posetilo blizu 500.000 ljudi, a svuda su se u glas su pevale pesme “Ne spavaj mala moja”, “Padaju zvijezde”, “Đurđevdan”, “Ružica si bila“  i mnoge druge, koje su samo deo repertoara koji će “Dugme” izvesti  10. marta u Beču, u Pyramide Vösendorf.

Budući da je koncert u Beču zakazan samo dva dana posle 8. marta, Brega će sa članovima “Dugmeta” proslaviti i Dan žena.
Očekuju se gosti i iz brojnih gradova i zemalja u okruženju.
Organizator koncerta je producent Fikret Vukalić Fantom, vlasnik agencije FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL.

Ovaj koncert se priprema već mesecima i za njega vlada veliko interesovanje, a prodaja ulaznica počinje za par dana  na nekoliko lokacija u Beču . Sve informacije u vezi koncerta možete dobiti na broju telefona 0680 335 27 00
Koncert počinje u 21.30 časova.

BIJELO DUGME (Brega, Alen, Tifa)
Kada: 10.03.2018.
Pyramide Vösendorf
Parkallee 2, 2334 Vösendorf

Info: +43 (0)680 335 27 00
Email: managerfantom@gmx.at
Web: www.fantom.cc

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava