“Bečki oskar popularnosti” u znaku oskara i zvezda narodne muzike

19.05.2018

"Bečki oskar popularnosti" održaće se po 11 put i ponovo će okupiti neke od najvećih muzičkih zvezda Srbije i regiona na jednoj sceni. Ko sve od pevača dolazi u Beč?

“Bečki oskar popularnosti” održaće se u sredu 30. maja 2018.  u dvorani “Mozaik Eventcenter”, na adresi Schererstraße 4, 1210 Wien.

Ovo je jedna od retkih prilika kada tako veliki broj izvođača nastupa na jednoj sceni, te za ovaj događaj vlada veliko interesovamnje publike.

Voditelj programa je Goran Čomor, a od pevača i od zvezda narodne muzike najavljen je dolazak za sledeće Darko Lazić, Rada Manojlović, Dejan Matić, Ðani, Dara Bubamara, Ljuba Perućica, Katarina Grujić, Cvija, MC Yankoo, Šako Polumenta, Indy, Aleksandra Mladenović, Tamara Milutinović, Peđa Medenica, Adil Maksutović, grupa “In Vivo”, Danijel Ðurić, Sandra Afrika, Nadica Ademov, Milena Ćeranić, Marina Tadić, Aca Živanović i drugi. 

Organizator muzičke manifestacije “Bečki oskar popularnosti” je  “In Production” na čijem čelu se nalaze Gane i Danijel  Ðurić , a ove godine kao glavni partner manifestacije  je poznati bečki restoran  “Semendria”.
Najpopularnijim pevačima na estradi biće uručen “Bečki oskar popularnosti” i priznanja, kao što su pevač godine, otkriće godine, najtiražniji pevač i slično. Takođe će biti uručena priznanja i  bečkim firmamam i pojedincima koji su bili uspešni u protekloj godini.

Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti u restoranima Semendria.

Broj mesta je ograničen!

Sve  informacije na: +43 660 437 88 91   i   +43 65 320 3200

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava