Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević sa gostima u novom izdanju emisije

27.10.2023

Autorka i voditeljka emisije Vesna Diimitrijević, publici uvek ponudi nešto novo, kvalitetno i vredno, nešto što pokreće, zabavlja, edukuje i istovremeno, inspiriše. Tako će biti i u novoj emisiji.

U novom izdanju emisije „Dijaspora TV – Bolji život sa Vesnom“, Vesna Dimitrijević će govoriti sa gostima o njihovim profesijama, uspesima i projektima.

Odbojkaški klub Real Wien predstaviće svoje ciljeve i uspehe na sportskim takmičenjima. U studiju, gosti su Vesna Đukić osnivač kluba i trener, Anđela Nastasijević kapiten u timu do 18 godina i Lea Marković predstavnica tima do 14 godina.

Profesor u penziji Petar Maksimović, govoriće o tome kako je muzika obeležila njegov životni put, kao  i o brojnim životnim situacijama.

Dejan Radović profesor istorije i magistar filozofije, i predsednik udruženja Fokus, najaviće tribinu koja će se održati 11. novembra 2023.  u Lugner City-ju u Beču. Gosti tribine ove dugoočekivane tribine su doktor Branimir Nestorović i pisac i novinar Dejan Lučić.

Jedinstvena manifestacija „Wine vision by open Balkan“, po drugi put, ove godine održava se od 16. do 19. novembra na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, Severne Makedonije i Albanije. Na ovu temu govoriće direktorka predstavništva Privredne komore Srbije u Austriji gospođa Nada Knežević.

OKTO televizija ove godine slavi 18 godinu postojanja i uspešnog rada. Gost emisije, Senad Hergić producent i kordinator programa Okto televizije, govoriće o radu televizije i brojnim temama vezanim za Okto.

Vesna Dimitrijević u razgovoru sa gostima, gledaocima šalje pozitivnu energiju i poruku da se ohrabre i ostvare svoje ciljeve koji ujedno vode u “bolji život”.

Emitovanje emisije “Bolji život sa Vesnom” je na televiziji OKTO u petak 27. oktobra 2023. godine u 18.00 časova i repriznim terminima u  subotu 28. i nedelju 29. oktobra. Tačna vremena emitovanja i Live Stream možete pogledati na  linku https://www.okto.tv/de  

Emisija Dijaspora TV “Bolji život sa Vesnom” biće uskoro dostupna i na platforni You Tube.

 

Kontakt redakcije:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Vesna Dimitrijević najavljuje i Zepter nagradnu igru u kojoj gledaoci mogu osvojiti vredne nagrade:

  1. 7 dana za dve osobe u Zepter hotelima po vašem izboru
  2. Vikend za dve osobe u Zepter hotelima po vašem izboru
  3. Hyperlight Eyewear – Pametne naočare
  4. 1625 ZED posuda
  5. MyAion ZED Pro
  6. Zepter kozmetika
  7. i još brojna Zepter poklon iznenađenja

Kako se prijaviti za učešće: Jednostavno se prijavite na linku za Zepter nagradnu igru  i time stičete mogućnost da osvojite jednu od nagrada.

 

QR kod na kome se takođe možete prijaviti za učešće u Zepterovoj nagradnoj igri!

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević se vraća na male ekrane!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava