Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević se vraća na male ekrane!

12.10.2023

SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE POPULARNE EMISIJE!

Iako je pre nekoliko godina prestalo emitovanje popularne emisije Dijaspora Uživo, Vesna Dimitrijević , autorka i zaštitno lice emisije, i popularna voditeljka u dijaspori, odlučila je da gledaocima ispuni želju i ponovo pokrene serijal na austrijskoj televiziji Okto.
Dugoiščekivana nova sezona počinje u četvrtak 12. oktobra 2023. godine na Okto TV-u, u premijernom terminu u 20:15 časova.
Vesna Dimitrijević kroz razgovore sa gostima govori o njihovim uspesima i projektima, stalno prožimajući pozitivnu energiju i želju da se i gledaoci ohrabre i ostvare svoje ciljeve koji vode u “bolji život”.
To je jedan od razloga što je popularna emisija uz svoj originalan naziv dodala i slogan “Bolji život sa Vesnom”.
Gosti u prvoj emisiji serijala su Ivana Milovanović, profesorka nemačkog i engleskog jezika u jednom bečkom obrazovnom institutu, i predavač srpskog jezika u Prosvjetinoj školi jezika.

Željko Gajić, senior menadžer kompanije Zepter koji je najavio saradnju sa emisijom i otvaranje Zepterovog salona u šoping centru Lugner City.

Olivera Božić Bišanović, savetnica za žene koje žele da započnu sopstveni biznis, Aleksandar Mraović profesionalni bokser i Marina Djordjević rediteljka iz Beča I dugogodišnja članica ekipe Dijaspora uživo. Ona će spontano uvesti Vesnu u jednu neobičnu situaciju i tada će Vesna Dimitrijević po prvi put biti gost u sopstvenoj emisiji.

Nezapamćeno pozitivna atmosfera vladala je na snimaju Dijaspora TV -“Bolji život sa Vesnom” što će se, sigurno smo preneti, i na gledaoce dok budu gledali emisiju.

Emisija popularne voditeljke Vesne Dimitrijević godinama predstavlja životne i profesionalne priče ljudi iz dijaspore bez obzira na njihovo poreklo i predstavlja most među pripadnicima raznih naroda bivše Jugoslavije koji žive i rade u Austriji.

“Evropsko društvo za edukaciju i komunikaciju” (ESEC) 2011. godine je emisiji „Dijaspora uživo“ dodelila priznanje “Erasmus EuroMedia Award”u kategoriji TV-Show za izvanredan kvalitet i edukativnu vrednost u obraćanju evropskom društvu i njegovom razvoju.

„Dijaspora uživo“ je u stalnoj potrazi za zanimljivim pričama i pojedincima koji žive i rade u u Austriji i drugim delovima sveta. Magazinska forma emisije omogućava raznovrsnost priloga i sadržaja: od aktualnih tema i događanja u dijaspori, preko portreta pojedinaca do širih društvenih tema. Glavni protagonisti emisije su ljudi  iz dijaspore i njihove sudbine.

Voditeljka i urednica emisije Vesna Dimitrijević u svojim emisijama tradicionalno neguje neposredan pristup svakom čoveku i obrađuje teme koje interesuju gledaoce, kao što su integracija, svakodnevni život, kulturna i politička zbivanja, privredni i kulturni projekti i kooperacije.

Emisija Dijaspora TV “Bolji život sa Vesnom”  dostupna je za gledanje i na platformi You Tube-Dijaspora TV .

Kontakt redakcije:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

Vesna Dimitrijević najavila je i saradnju sa kompanijom Zepter, koja je otvorila novi izložbeni i prodajni salon u šoping centru Lugner City.

Pored nagradne igre, svi se mogu prijaviti u Zepterov BizzClub i iskoristiti određene popuste i do 40%.

Kako se prijaviti za učešće: Jednostavno se prijavite na linku za Zepter BIZZClub.

QR kod na kome se takođe možete prijaviti.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

 

Vesna Dimitrijević: Dijaspora ima šta da kaže i pokaže

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava