Vesna Dimitrijević: Zanimljivi gosti i nove pozitivne priče su blago

11.04.2024

Vesna Dimitrijević u svojoj emisiji “Dijaspora TV -Bolji život sa Vesnom” sa ponosom predstavlja svoje goste koji će sa njom javno podeliti svoje životne i poslovne priče, i gledaocima pružiti priliku da čuju zanimljive detalje njihovog puta do uspeha.

Motivacija, istrajnost, pozitivne priče, raznolika iskustva, širenje znanja i umrežavanje, samo su neke vodilje koja autorka i voditeljka Vesna Dimitrijević dugi niz godina prezentuje javnosti. Sa željom da se gledaoci kvalitetno informišu o svim mogućnostima u svakodnevnom životu, Vesna u goste poziva različite profile gostiju koji pričaju o svojim iskustvima.

Magistar farmacije Gorana Bucan, ujedno i vlasnica apoteke Lising Riversajd, kažu jedne od najvećih apoteka u Beču, u Austriju je došla na studije. Nakon završene prakse, odlučuje da otvori svoju apoteku. U međuvremenu završava Akademiju za kliničku psihoneurologiju koja je zapravo bavi komunikacicojom organa u organizmu. Osim toga, edukovala se i pomaže ljudima u oblasti epigenetike.

U emisiji će se govoriti i o jednoj novoj knjizi koja je nedavno ugledala svetlost dana i zove se „Mira i čari samopouzdanja“ sa originalnim nazivom  „Mira und die Magie des Selbstvertrauens“. Autor knjige je Savo Ristić, aktivista i predsednik udruženja KUM – Kunst und Menschen (KUM – Umetnost i ljudi“).

Pre nekoliko godina Savo je pokrenuo inicijativu da se gastarbajterima oda priznanje za njihov doprinos gradu Beču, podizanjem spomenika na jednom od bečkih trgova. Po Savinim rečima, gostujući radnici su sa više stanovništa pomogli da Beč bude ono što danas jeste, između ostalog i grad s najboljim kvalitetom života u svetu.

Aleksandar Branković je predstavnik treće generacije naših doseljenika, rodio se i školovao u Beču, po zvanju je inženjer telekomunikacija. Skoro dve decenije imao je poznati servis za popravku telefona “Handy hin wohin“. Međutim, splet raznih okolnisti je učinio da Aleksandar potpuno preokrene svoj put u poslovnom smislu. Danas, on je vlasnik marketinske agencije Aleks.social, popularni influenser i administrator za socijalne mreže velikim kompanijama. U fudbalskom klubu Austria zadužen je za komunikaciju i Tik Tok i  ima i svoju mobilnu mrezu Viola mobile.

„Gledaoci će uživati u razgovorima i opuštenoj atmosferi. Imaće priliku da čuju i nauče mnogo toga od mojih gostiju, a posebno sam srećna što oni otvoreno pričaju o svojim iskustvima. To je za sve nas, pravo blago“, ističe Vesna Dimitrijević, koja važi za jednu od najprofesionalnijih i najspontanijih televizijskih voditelja u dijaspori.

 

Emisiju „Bolji život sa Vesnom“ možete pogledati na Okto televiziji, kao i na LIVE STREAM-u na www.okto.tv

Emisija je dostupna i na internet portalu www.dijaspora.tv i platformi YouTube.

 

Prijatelj emisije je Zepter kompanija, jedna od prvih kompanija u svetu koja je prepoznala opasnost po zdravlje ljudi koju izaziva savremeno društvo i koja već decenijama sprovodi misiju zdravog načina života. Inspirisani prirodom, uspeli su da proizvedu niz proizvoda poznatih po svom kvalitetu, naprednoj tehnologiji i sofisticiranom dizajnu, a sve u cilju poboljšanja zdravlja. Od nedavno mnoge Zepterove proizvode možete kupiti u on lajn prodavnici najpoznatijeg lanca prodavnica tehnike i kućnih aparata Media Markt. Dakle, bilo gde da se nalazite u Austriji, samo jedan klik vas deli od kupovine Bioptrona, Therapy Air-a, filtera za vodu Edel Wasser i mnogih drugih visokokvalitetnih proizvoda koji direktno utiču na očuvanje i poboljšanje zdravlja. Posetite onlajn prodavnicu Mediamarkt.at 

 

Kontakt redakcije:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

“Samo dobre vibracije” u zabavnoj emisiji “Dijaspora uživo – Bolji život sa Vesnom“

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava