Nove mogućnosti i vidici u emisiji „Bolji život sa Vesnom”

13.03.2024

Upoznavati nove ljude može značiti da vam se mogu otvoriti neka nova vrata u životu. Tako je i ovog puta. Vesna Dimitrijević je u emisiju pozvala goste koji svojim životnim putem, profesijom ili projektom mogu pružiti gledaocima nove mogućnosti u ličnom razvoju i otvoriti im put u neki “bolji život”.

Kao prvu gošću Vesna će predstaviti  Sonju Simovsku, osnivačicu programa LENS, autorku više knjiga i diplomiranog životnog savetnika. U svom radu, koji traje već 25 godina, pomogla je velikom broju ljudi na njihovom putu promena ka srećnijem i uspešnijem životu i održala stotine radionica i seminara na internacionalnom nivou.

Sonja Simonovska će uskoro u Beču, tačnije 20. marta 2024. godine, održati besplatan seminar „Uspešan i opušten”. Više informacija na zvaničnom sajtu www.lens.co.at

Čokolada je oduvek bila sinonim užitka i slatkog bega od briga. Nekadašnji čokoladni muzej koji se nalazio na Prateru u Beču je krajem 2021. godine promenio lokaciju i sada se nalazi u petom bečkom becirku, na adresi Schönbrunner Straße 99. O čokoladnom muzeju “BO-YO”Chocolate Museum Vienna govori Jovana Misaljević, koja je vlasnica muzeja zajedno sa svojim bratom. Inače, Jovana je i poznata pijanistkinja i objasniće kako uklapa svoju karijeru i vođenje muzeja.

Miroslav Mitić, proslavljeni filmski stvaralac, koga publika poznaje po filmovima Zona Zamfirova i Pljačka III rajha uključiće se u emisiju iz Amerike putem video poziva. Nedavno je objavljena vest da je film “Zona Zamfirova” najgledaniji  domaći film u bioskopima od 2000. godine do danas, to su pokazali podaci FIlmskog centra Srbije. I pošto je Miroslav producent ovog filma, objasnio je kako je ovaj film dospeo na vrh liste najgledanijih domaćih filmova. Takođe, Miroslav Mitić je u emisiji ekskluzivno najavio snimanje filma Konstantin Veliki (Constantine The Great: The first Christian Emperor) na kome će raditi poznata imene svetske kinematografije, kao i saradnju sa Rodom Blagojevićem, bivšim američkim guvernerom, čija će knjiga uskoro izaći pred čitaoce širom sveta.

Za pripadnike romske nacionalnosti koji žele da napreduju u poslovnom svetu ili da bolje nauče nemački jezik, nova šansa im se pruža u sklopu projekta koji će predstaviti Aleksandar Nikolić, stručni trener BFI-ju ili Centaru za doškolovavanje odraslih.

 

Emisiju „Bolji život sa Vesnom“ možete pogledati na Okto televiziji, kao i na LIVE STREAM-u na www.okto.tv

Emisija je dostupna i na internet portalu www.dijaspora.tv i platformi YouTube.

Prijatelj emisije, Zepter kompanija, koja već decenijama sprovodi misiju zdravog načinu života, poziva gledaoce da posete novootvoreni Zepterov prodajni salon u šoping Lugner City, koji trenutno ima jedinstvenu ponudu – besplatne tretmane sa Bioptron lampom i BESPLATAN najam aparata na probu, kao i probni najam Zepter posuđa. Pored toga, u Zepterovom prodajnom salonu je u toku i nagradna igra u kojoj možete osvojiti Zepterove Hyperlight Eyewear® pametne naočare.

Kontakt:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Dijaspora TV: Bolji život sa Vesnom

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava