Severina Kojić pozitivna na korona virus ali nema simptome

15.08.2020

Severina Kojić pozitivna je na koronu, a javnost i svoje pratioce o ovome obavestila je na društvenoj mreži.

(c) Foto Facebook Severina

Severina Kojić pozitivna je na koronu, a javnost i svoje pratioce o ovome obavestila je na društvenoj mreži.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test mog sina negativan”,  istakla je pevačica, i dodala.

 “Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, a potom izvestila oca deteta te u dogovoru s njim predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

“Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila se vest da sam zaražena ‘lumpujući po Dalmaciji s detetom’ – rekla je Severina pa zatim nastavila:

“Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio negativan – rekla je Severina u svojoj objavi na „Instagramu“.

 

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

Ein Beitrag geteilt von Severina (@severina) am

Iako se poslednjih meseci šuškalo o razvodu Severine i Igora Kojića, čini se da je među poznatim supružnicima sve u redu, barem ako je suditi po Severininoj objavi na Instagramu.

Pevačica je suprugu, uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, poručila sledeće:

“Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi “, napisala je pevačica i dodala emotikon srca. U komentarima su se odmah zaređale čestitke fanova, od kojih su neki napisali da su im ulepšali dan i da “sada znaju da prave, jake ljubavi postoje i neuništive su”.

Inače, par već neko vreme živi na različitim adresama, Igor u Beogradu, a Severina u Splitu, i sve je iznenadilo kada se Igor nije pojavio na njenom nedavnom koncertu u rodnom gradu.

Zajedničku fotografiju poslednji put su objavili početkom aprila kada su slavili petu godišnjicu braka.

 

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Ein Beitrag geteilt von Severina (@severina) am

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava