Film “Jesen samuraja” osvojio srca publike u Beču

26.11.2016

Romantična komedija „Jesen samuraja", koja je proteklih meseci bila jedan od najgledanijih filmova u Srbiji, premijerno je prikazana u Beču. Publika je iz bioskopske sale otišla zadovoljna, a komentari gledalaca su bili da je "film odličan", a veoma zanimljivo je bilo i druženje sa filmskom ekipom. DijasporaTV vam donosi delić atmosfere i foto-galeriju!

Sinoć je u Beču oko 1.400 gledalaca došlo na premijeru srpskog filma “Jesen samuraja” u bioskopu “UCI Millennium City”, gde se film od danas nalazi u redovnom programu prikazivanja. Zbog ogromnog interesovanja premijera je održana u tri bioskopske dvorane. Iz opravdanih razloga i odavno ugovorenih termina premijeri nisu prisustvovali glavni protagonosti Petar Strugar u ulozi Vladice i Hristina Popović u ulozi Snežane, ali zato je sedmogodišnji Petar Novičević, koji glumi glavnu ulogu i malog Vukašina, svojim šarmom “oborio s nogu” publiku u Beču. Prisustvovali su još glumica Marija Jovanović, glumac Slaviša Ćurović, kompozitor Marko Kon i producent filma Marko Paljić. Razgovor sa glumcima je vodio Goran Čomor.

Publika je iz bioskopske sale otišla zadovoljna, a komantari gledalaca bili su da je “film odličan” i da je ispunio očekivanja. Kroz ljubavnu i borilačku priču u filmu gledaoci su sebi da daju malo oduška i da shvate da borba za ljubav i za pravdu nikad ne izlazi iz mode.
Po  rečima publike najlepši je osećaj to što imaju mogućnost da pogledaju najnovije domaće filmove u autrijskom bioskopu i što mogu da dožive jedno nezaboravno filmsko veče, poput ovog.
Posle austrijske prestonice film „Jesen samuraja“ nastavlja svoju evropsku turneju. Od 26. novembra počinje prikazivanje u Cineplexx bioskopima u Salzburgu, Lincu i Grazu, Insbruku i Villach, a od istog datuma i gledaoci u brojnim gradovima Nemačke (Berlin, Essen, München, Offenbach, Düselldorf, Hamburg, Stuttgart an der Liederhalle) mogu pogledati ovu popularnu komediju.
Ulaznice za projekcije filma u Beču možete kupiti svakog dana na blagajni bioskopa UCI Kinowelt Millennium City (od 14:00 do 22:00 časova) ili onlajn na njegovoj zvaničnoj internet stranici.
Film možete pogledati i u bečkom bioskopu Cineplexx Wienerberg.
Sve informacije možete dobiti i na brojevima telefona 01/ 402 96 41 ili 0699 1 9999 577

Kako su organizatori iz agencije Idea Pro najavili već se priprema još jedna velika premijera u januaru i to filma „Stado“ kada će u Beč doći velika glumačka ekipa na čelu sa Nikolom Kojom. Uskoro će biti objavljen i datum premijere, a sudeći po svim doasadšnjim premijerama koje organizuje, već dugi niz godina, ova dobro uigrana ekipa, za premijeru filma Stado u Beču vladaće ogromno interesovanje.

Druženje sa ekipom filma „Jesen samuraja“ u bioskopu Cineplexx

U subotu 26. 11. 2016., u biskopu CineplexxWienerberg u Beču, u periodu od 19:00 do 20:00 časova, filmska ekipa filma „Jesen samuraja“ će se družiti sa publikom i fotografisati. Posle toga možete pogledati film koji će se takodje svakodnevno prikazivati u ovom bioskopu.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava