BAJAGA i INSTRUKTORI koncert u Beču

06.08.2023

Bajaga i Instruktori, jedan od najvećih rock bendova u regionu, održaće koncert u Beču 20. oktobra 2023. godine. Ulaznice su u prodaji.

„Bajaga i instruktori“, jedna od najuspešnijih i najuticajnijih pop-rok grupa na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije i Srbije nastupiće na koncertu u Beču 20. oktobra 2023. godine u sali VHS Floridsdorf. Koncert će početi u 21:00 čas, a Bajaga i instruktori vas pozivaju da u divnoj energiji i uz kvalitetnu svirku uživate u svim najvećim hitovima iz njihove bogate muzičke karijere.

Čuvena grupa je već pre nekoliko meseci otpočela turneju kao uvertiru za proslavu 40 godina uspešnog rada, sjajnih hitova i muzike koja je inspiracija mnogim mladim generacijama.

Bend nastupa sa osveženom ritam sekcijom Instruktora koja će uz Bajaginu prepoznatljivu vokalnu interpretaciju dopuniti i obogatiti zvuk benda.

“Tišina”, “Na vrhovima prstiju”, “Godine prolaze”, “Od kad tebe volim”, “Montenegro”, “Muzika na struju” – samo su neki od hitova koji su obeležili četiri decenije dugu karijeru.
Momčilo Bajagić Bajaga vredno radi sa svojim bendom na novom albumu, koji će svetlost dana ugledati početkom naredne godine.

Ulaznice za koncert Bajage i instruktora možete kupiti na internet stranici ulaznice.eu ili na prodajnom mestu Delikatessen Shop „Posavac“, Weyprechtgasse 3 u 16. bečkom becirku (Tel.:01 402 96 41).

 

PROČITAJTE  NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Bajaga i Instruktori: Novi album “Ovaj svet se menja” izlazi 14. septembra

Bajaga i instruktori: Koncert u Beču u Hallmann Dome

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava