Wellness sertifikovani seminari PEĐE FILIPOVIĆA U BEČU

06.09.2020

Peđa Filipović, prvi wellness ambasador Srbije, koji se više decenija bavi edukacijom wellness i spa terapeuta i kreiranjem brend tretmana, održaće u Beču edukacijske radionice. Broj mesta je ograničen, a polaznici dobijaju priznate certifikate.

Peđa Filipović učitelj i kreator masaža i wellness koncepata, nosilac titule Wellness Ambasador Srbije i Wellness Ambasador Crne Gore, biće dostupan u Beču  svima onima koji žele da se edukuju u oblasti wellnesa i masaže i steknu vrhunsko znanje u ovom plemenitom zanimanju.

Wellness Akademija Peđa Filipović poziva Vas na specijalizovane wellness seminare koji će se održati 26. i 27. septembra 2020. godine u Beču, a to su:

1.) MADEROTERAPIJA LICA

2.) REFLEKSOLOGIJA STOPALA

Radionice će se održati u sportskom i fitnes centru Cumbirobic, na adresi Cumberlandstrasse 102, 1140 Wien.

Edukator: Mr.sci.  Peđa Filipović, osnivač Wellness Akademije Peđa Filipovic/ WAPF.

Polaznici nakon završetka radionice dobijaju dva certifikata: WAPF Certificat (Wellness Akademija Peđa Filipović)  i EU certifikat, priznat u Evropi sa kojim vam je dozvoljen rad u ovim oblastima.

U toku 30 godina profesionalne karijere Peđa Filipović je obučio veliki broj zainteresovanih polaznika i do sada više od 30. 000 ljudi poseduje certifikate sa potpisom ovog vrhunskog stručnjaka. Neki od njih pohađaju seminare kako bi nadogradili postojeće znanje, drugi da bi se prekvalifikovali, a ima i onih koji  uče  “za svoju dušu” kako bi pomogli sebi i ljudima koje vole.

Program obuhvata kompletnu edukaciju za masažu stopala i lica, sa širokim spektrom primene u vašem salonu, ordinaciji, wellness centru, hotelu ili u privatne svrhe.

“Uskoro imamo jedinstvenu priliku u Beču da nam vrhunski stručnjak i edukator Peđa Filipović  prenese znanje u oblasti masaže i wellness-a. Odlučio sam da pozovem Peđu Filipovića zbog njegove neverovatne sposobnosti da prenese znanje na polaznike i velikog iskustva u sferi welnesa i masaža”, kaže  Nenad Jevtić, organizator seminara u Beču i vlasnik sportskog i aerobik centra Cumbirobik.

“Program obuhvata specijalizovane seminare koji će se odvijati  u subotu 26. septembra od 13:00 do 20:00 časova,  i u nedelju 27. septembra od 11:00 do 17:00 časova. Naravno,  sa manjim pauzama”, objašnjava Nenad Jevtić i dodaje da polaznici seminara u Beču mogu birati između dva seminara, a mogu ujedno završiti i oba.

– Seminar MADEROTERAPIJA LICA (Magic face Lifting ritual)

Na seminaru dobijate:
– Kompletnu obuku: edukaciju kroz praktični i teorijski deo
– Set za rad od 7 rekvizita (drvo i hiruški čelik) i kozmetički set
– Certifikat
*WAPF certificat
*EU certificat
Cena: 440€
Broj mesta je ograničen!

– Seminar REFLEKSOLOGIJA STOPALA (“Hod po oblacima”)

Na seminaru dobijate:
– Kompletnu obuku: edukaciju kroz praktični i teorijski deo
– Certifikate
*WAPF certifikat
*EU certifikat
Cena: 420€
Broj mesta je ograničen!

POPUST: umesto €860 za oba pojedinačna seminara, u paketu koštaju samo  €690,-

NE PROPUSTITE JEDINSTVENU PRILIKU I PRIJAVITE SE VEĆ DANAS!!

Organizator u Beču i prijave:
Nenad Jevtić
www.cumbirobic.at
☎️+43 699 118 99 755
e mail: info@cumbirobic.com

 

 

Refleksologija  stopala – za zdravlje celog organizma

Refleksna masaža stopala ili zonoterapija ima preventivni karakter (očuvanje zdravlja i kondicioniranje tela), dijagnostički karakter i terapeutski karakter kada se masaža refleksnih zona koristi redovno kao terapeutski postupak ili deo drugih terapeutskih procedura. Između ostalog masaža refleksnih zona izuzetno opušta, revitalizuje i zamenjuje 6 sati sna.
Ovaj tretman je posebno koristan terapeutima jer ga mogu uklopiti u svoje holističke masaže i anti-stress programe, zatim pedikirima, praktikantima pilatesa, joge itd.
Refleksterapija pomaže kod:
* sportskih povreda
* problema kičmenog stuba – lumbago, hipertonus mišića leđa
* bola u ramenu i bolova u kolenu
* digestivnih problema – bol u želucu, pojačane kiseline, dijareje
* neuralgija
* menstrualnih bolova
* glavobolje – migrene
* iscrpljenosti organizma – hronični umor
* psihomotornih poremećaja – stresa, depresije, anksioznih stanja
* astme, brohnitisa, upale sinusa
* povišenog krvnog pritiska
* poremećaja cirkulacije
* grčeva u nogama

Napomena: Refleksoterapiju ne treba primenjivati kod trudnica, osoba sa kamenjem u žučnoj kesi i bubrezima, onkoloških pacijenata, osoba koje imaju unutrašnje povrede, spoljašnje rane, visoku telesnu temperaturu ili infektivne bolest.

 

 

MADEROTERAPIJA LICA

Reč je o holističkom wellness ritualu koji u sebi sadrži elemente anti age masaže lica, refleksoterapijske i akupresurne masaže lica i indijske masaže skalpa, kao i limfne drenaže. Posebna priprema kreće sa elementima disanja i šiacu i yoga thai elementima opuštanja svih zglobova tela, posebno glave, vrata, ramena, nakon čega se nastavlja bogat i sadržajan tretman.

Pored toga što je izuzetan tretman za osveženje kože, MADEROTERAPIJE LICA  poboljšava jedrinu i podizanje tonusa mišića lica i vrata, osveževa lice i prevencija je protiv znakova starosti kože lica i vrata. Ovaj ritual ostavlja snažan antistres efekat na čitav organizam i zahvaljujući tehnikama koje ga krase, harmonizuje rad unutrašnjih organa i protok krvi kroz ceo organizam.

 

 

BIOGRAFIJA: 

Predrag Peđa Filipović je učitelj i kreator mnogobrojnih masaža, Wellness i Spa koncepata, kao i edukator profesionalnih terapeuta u hotelima širom regiona i specijalizovanim bolnicama za rehabilitaciju. Autor je škole manuelne masaže tela “Professional” u Beogradu, u kojoj je do sada edukovano više od 30.000 polaznika.

Diplomirao je na Višoj medicinskoj školi Univerziteta u Beogradu kao student generacije sa temom ” Metode relaksacije u kineziterapiji- Džekobsonov sistem progresivne mišićne relaksacije”. Sertifikovani je instruktor joge, kao i  osnivač  Wellness Akademije Peđa Filipovic/ WAPF. Instruktor  je Ai Chi metode japanskog autora Jun Konna, koji mu je i lično bio učitelj.

U oktobru 2015. godine proglašen je za prvog wellness ambasadora Srbije. 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava