Zdravko Čolić u Beču: Čolin spektakl povodom Dana žena

04.12.2018

Ima li lepšeg poklona za dame u Beču od koncerta najveće zvezde i šarmera na Balkanu! Zdravko Čolić održaće veliki koncert u Beču 9. marta 2019. godine.

Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, Zdravko Čolić, uskoro dolazi u Beč povodom velikog koncerta koji će održati u MARX HALLE Wien.

S obzirom na to da je Čola veoma tražen kada je praznik “Dan žena” u pitanju, lepši pol u Beču uvek ima privilegiju jer je koncert zakazan za 09. mart 2019. godine što će ujedno biti najveća proslava u dijaspori, posvećena ženama.

Ono što već bečka publika zna, biće to koncert za pamćenje, kako inače biva kad je Zdravko Čolić u pitanju.

Međutim, predstojeći koncert Zdravka Čolića u Beču nosi velika iznenađenja i koncertne atrakcije koje još nisu viđene u Beču, kada su nastupi domaćih zvezda u pitanju.

Naime, Čola će biti prva domaća zvezda koja će održati koncert u sjajnoj i novorenoviranoj MARX HALLE sa ogromnom binom na kojoj će biti postavljene specijalne staze sa obe strane, gde će publika moći da uživa u neposrednom i još bližem kontaktu sa Zdravkom.

Po rečima organizatora Fikreta Vukalića isped produkcije Fantasy Production biće ovo koncert jedne domaće zvezde. koji još nije viđen u Austriji.

“Veoma sam zadovoljan što će publika u Beču i poštovaoci Zdravka Čolića imati privilegiju da dožive jedan muzički spektakl sa produkcijom na najvećem mogućem nivou” kazao je  za naš portal Fikret Vukalić.

“Osim perfektih tehničkih i koncertnih mogućnosti, zanimljivo je i to što će koncert za razliku od prošlih godina kada su se koncerti Zdravka Čolića održavali u hali Piramida, nadomak Beča, sada je hala u centru Beča, što je svakako još jedna prednost”, nastavlja priču Vukalić.

Saradnja koja pobeđuje i puni koncertne dvorane: Zdravko Čolić i Fikret Vukalić Foto (c) Fb arhiva Fikret Vukalić

“Ono što je novina je da će Zdravko Čolić nastupati na velikoj bini koja ima i takozvani catwalk, odnosno produžetak koji omogućava pevaču da uđe u publiku. Do sada neviđeno na koncertima u Beču je i EXTRA VIP deo koji će biti sa leve i desne strane, ali u visini bine”, najavljuje organizator.

 

Ovo malo sreće

Uz nezaboravne hitove jednog od najpopularnijih pevača bivše Jugoslavije,  publika će na koncertu u Beču uživati i u pesmama sa novog albuma Zdravka Čolića – “Ovo malo sreće”,  tako da će bečka publika ponovo imati poseban užitak jer je ovo i prva promocija, uživo, novih Čolinih pesama.

Kao što je poznato, na koncerte Zdravka Čolića u Beču, dolaze i fanovi iz okolnih zemalja kao što su Slovenija, Nemačka, Italija i druge.

Prodaja ulaznica za Čolin koncert u Beču počinje sledeće nedelje na brojnim prodajnim mestima u gradu, a već sad možete dobiti detaljnije informacije putem broja telefona +43 676 702 46 33  ili na internet sajtu organizatora FANTASY MUSIC

 

Koncert Zdravka Čolića u Beču

Kada: 09. mart 2019. godine sa početkom u 21:00h
Gde: MARX HALLE Wien
Karl-Farkas-Gasse 19, 1030 Wien
Info telefon +43 676 702 46 33 

Cena ulaznica
Stajaća mesta: 30€
Fan PIT: 40 €
EXTRA VIP: 100 €

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava