Betmen: Objavljen prvi trajler i nova priča o Mračnom vitezu

24.08.2020

Kompanija Vorner Bros je zvanično objavila trejler za najiščekivaniji film o Betmenu koji će premijerno biti prikazan na jesen sledeće godine. 

Foto: Printscreen You Tube Warner Bros. Pictures

Danas je objavljen prvi trejler za novi film, koji je jednostavno naslovljen Betmen, a sudeći prema njemu, izgleda da će ostvarenje biti upravo ono što ljudi očekuju – mračna, gotička, stilizovana detektivska priča.

Film je trebalo da se nađe pred publikom 21. juna 2021. godine, ali zbog pandemije koronavirusa termin je pomeren na 21. oktobar naredne godine.

Film o Betmenu čije snimanje još traje, naslovnu ulogu tumači Robert Patinson, a u filmu još igraju Endi Serkis, Džefri Rajt, Kolin Farel i Zoe Kravic. Režiju potpisuje Met Rivs, koji je napisao i scenario zajedno sa Metsonom Tomlinom, dok je Rivs i producent filma zajedno sa Dilanom Klarkom. Oni koji su bliski projektu su oduševljeni dosadašnjim napretkom koji je Rivs napravio.

Kada je prošle godine najavljeno da će sledećeg Betmena igrati Robert Patinston, najpoznatiji po ulozi u filmovima “Sumrak sage”, mnogi obožavaoci Mračnog Viteza bili su veoma skeptični, ako ne i razočarani. Patinson je u međuvremenu dokazao da je i te kako dobar glumac, koji se se uspehom okušao u nizu dramskih uloga, pa je i Betmenovim fanovima, i inače veoma osetljivim na promene, malo laknulo.

 

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

#robertpattinson #rp_v

Ein Beitrag geteilt von Robert Pattinsonℹ (@robertpattinsonv) am

U više od dva minuta objavljenog video u vidu trejlera nagoveštava se smer u kome će razvijati nova priča o Mračnom vitezu. Radnja je smeštena otprilike dve godine pre nego što će Brus Vejn započeti svoju karijeru kao Betmen, u vreme kada je on još uvek samo maskirani borac za pravdu.

Trejler najavljuje još nekoliko ključnih likova, uključujući Džefa Rajta kao Džejmsa Gordona i Zoe Kravic kao Ketvoman. Reditelj dodaje da mnogi od ovih karaktera u filmu tek postaju oni likovi koje prepoznajemo; Selina Kajl još uvek nije Ketvoman, na primer. Takođe, i Ridler i Pingvin su tek na početku svoje kriminalne karijere.

Navodno, najšokantniji deo trejlera nije to kako su Patinson i Rivs predstavili Betmena, već Brusa Vejna. On više ne izgleda kao negovana, skockana plejboj verzija Brusa Vejna kako su ljubitelji Kristijana Bejla, Majkl Kitona, pa čak i Ben Afleka navikli. Patinsonov Brus Vejn je nekako malo više zapušten i pomalo mračan.

 

 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava