Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo zajedno u novom projektu!

18.08.2020

Bred Pit i Dženifer Aniston dugo godina nisu bili u kontaktu zbog ružnog razvoda 2005. godine kada je Pit ostavio Dženifer zbog Anđeline Džoli.

Brad Pitt (@bradpittofflcial) • Instagram-Fotos und -Videos

Trenutak koji smo svi čekali: Nakon 19 godina Bred Pit i Dženifer Aniston zajedno u novom projektu! (FOTO)
Prvi i jedini put kada imali prilike da ih gledamo u istom glumačkom projektu, bilo je davne 2001. godine Bred Pit se tada pojavio u epizodnoj ulozi serije ‘Prijatelji’ gde je standardnu postavu činila njegova tadašnja supruga Dženifer Aniston

Iza Dženifer Aniston i Breda Pita mnogi su zasebni uspešni projekti, ali izgleda da je bilo potrebno čak 19 godina od njihovog zajedničkog pojavljivanja u ‘Prijateljima’, da se pojavi ponuda koju su oboje prihvatili.

Komičar Dejn Kuk koji uskoro predstavlja svoj novi projekat ‘Feelin’ A-live’, virtualno zajedničko čitanje scenarija legendarnog tinejdžerskog filma ‘Fast Times at Ridgemont High’ iz 1982. godine uspeo je da okupi neka od najvećih glumačkih imena današnjice. Pozivu su se odazvali i nekadašnji supružnici Aniston i Pit, koji su od nedavno u prijateljskim odnosima. Osim njih u projektu učestvuju Džimi Kimel, Džulija Roberts, Metju Mekonahi, Morgan Frimen i Šon Pen. Upravo Šon Pen proslavio je spomenuti film iz 1982. godine u kojem je zaigrao kao 22-godišnjak.

Događaj će se odviti u noći s petka na subotu u 2 ujutro po našem vremenu, a možete ga pratiti na Facebooku i TikToku organizacije CORE.

 

Ponovo prijatelji

Bred Pit i Dženifer Aniston dugo godina nisu bili u kontaktu zbog ružnog razvoda 2005. godine kada je Pit ostavio Dženifer zbog Anđeline Džoli. Bivši glumački par u julu ove godine  bi proslavljali 20. godina braka da su ostali u srećnoj ljubavi.

Bred Pit je posle razvoda od Anđeline 2016. godine ponovo postepeno stupao u kontakt s Aniston pa su danas u prijateljskim odnosima. Pre nekoliko meseci zaintrigirali su javnost svojim ponašanjem na dodeli nagrada ‘Screen Actors Guild’. Romantični osmesi, pogledi i dodiri nekadašnjih supružnika, svima su vratili nadu da će ovaj zvezdani par ponovno pokušati obnoviti svoju ljubav. Bliski prijatelji slavnih glumaca odmah su takva šuškanja odbacili, govoreći kako su Pit i Aniston samo dobri prijatelji.

Bez obzira na sve ružne periode koji su imali u životu, zgodna glumica i atraktivan glumac spremni su konačno da rade zajedno pred kamerama.

 

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Reunited. @jenniferaniston

Ein Beitrag geteilt von Brad Pitt (@bradpittofflcial) am

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava