Bürgerdienst Wien: Bečka služba za građane pomaže Bečlijama

14.01.2014

Wiener Bürgerdienst ili služba za građane Beča ima i mobilni informativni bus koji je u vidu štanda postavljen u bečkim bolnicama, trgovačkim centrima i drugim mestima.

Mobiles Bürgerdienstbüro (c) Bürgerdienst Wien

Živite u Beči i imate pitanje na koje vam niko nije odgovorio ili vas muče problemi na temu stanarine, razrušenog trotoara, zdravstveno stanje, vaše radno mesto i slično.

Sve to nije problem jer u Beču postoji služba za građane, Bürgerdienst Wien.

Wiener Bürgerdienst  je vaš idealan sagovornik za mnogobrojna pitanja. Od prošle godine uveden je i poseban servis -mobilni autobus kao informativni štand Grada Beča koji se u toku čitave godine kreće gradom i rešava probleme svojih sugrađana „odmah na licu mesta“. Ove nedelje od 14. do 16. januara 2014. nalazi se ispred bolnice AKH od 10:00 do 18:00 časova.

Službenici Bürgerdienst Wien,  bečke službe za građane, su dobročinioci svih Bečlija, jer su uvek spremni za dijalog i slušaju svoje sugrađanine, ne bitno da li se radi o prijavi kvarova, nečistoći u gradu i sličnom.

Takođe  Bürgerdienst Wien pomaže ukoliko Vam je potrebna pomoć u vezi bečkih službi i institucija ili najnovije informacije Grada Beča.

Bürgerdienst Wien je novim modulom, mobilnim servisom u autobusu,  na kojima Bečlije mogu pričati sa radnicima Bečke službe za građane, je doneo još veći nivo saradnje i komunikacije Grada Beča i Bečlija.

Bilo gde da ugledate ovaj autobus nemojte se ustručavati ako imate neko pitanje,  jer upravo je to mesto gde možete pitati i reći sve što vas muči. Službenici će vas ili uputitit u nadležnu službu ili ubrzo na terenu ispitati vaš slučaj.

Kompetentan savet i brzo rešenje to je najkraći opis mobilnog informativnog štanda Grada Beča.

Više infomacija na zvaničnom sajtu Grada Beča -Bürgerdienst Wien.

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava