Dijaspora TV: Vi ste nam najvažniji i naš najjači pokretač!

31.12.2013

Dragi naši gledaoci i čitaoci, podrazumeva se - Dijaspora TV vam želi uspešnu i srećnu Novu godinu! Ali pre kraja ove godine želimo i nešto da vam ispričamo!

Urednica Dijaspora TV, Vesna Dimitrijević

“Rastemo i razvijamo se” – to su reči koje bi najkraće opisale našu misiju u godini koja je na izmaku. Redakcija Dijaspora TV koja stoji iza vaše omiljene emisije i portala, uistinu je mnogo toga napravila u 2013. godini. Upijali smo nova znanja, delili ih sa Vama, napravili brojne emisije i reportaže. U septembru smo pokrenuli novi internet portal dijaspora.tv tako da nam je i pisana reč bila veoma bitna proteklih meseci. U svakoj vrsti komunikacije sa Vama smo istinski uživali.

Verujemo da je stalno usavršavanje i napredovanje važno za svakog pojedinca, ali i društvo u celini. Upravo takav stav je naš najjači pokretač.

 

Dijaspora on-line: Dijaspora na vezi

Najvažnije medijske aktivnosti naše redakcije bile su pokretanje portala dijaspora.tv
Dugo smo radili na njegovoj izradi  i veoma smo ponosni kako izgleda danas. Bilo je to vredno iskustvo budući da nam je to  prvi medijski projekat ovog tipa.

Tokom cele godine  Beč je bio u fokusu našeg izveštavanja i saradnja sa mnogim važnim institucijama i organizacijama. Jedini cilj koji je bio pred nama je da našim čitaocima pružimo najvažnije informacije i novosti na maternjem jeziku.
Emisija Dijaspora Uživo je ove godine proslavila peti rođendan. Trudili smo se da i šestu godinu serijala započnemo sa novim sadržajima, da budemo aktuelni i zanimljivi  i pre svega vama na usluzi.
Dragi naši gledaoci i čitaoci zahvaljujemo se na ukazanom poverenju i na svim konstruktivnim komentarima tokom cele godine. Vaše mišljenje nam pomaže da saznamo da li idemo u dobrom pravcu i to nam je najveći pokretač za dalji rad.

Šta planiramo u 2014. godini

Imamo mnogo ideja ali osim što ćemo završiti projekte koji su u toku, neki novi su već u planu. Trudićemo se da svetlost dana ugleda još neki medijski projekat jer ipak je to ono što najviše volimo da radimo. Za portal dijaspora.tv imamo mnogo novih ideja. Pratite nas redovnoi uverićete se da smo vredni i  originalni.
Najveća želja u Novoj godini nam je da se što više uključite u naš rad, da komentarišite, predlažete i pišete nam šta je to za vas važno i zanimljivo.

Pratite nas na Facebook-u. Uključite se! Jer samo na taj način više ćemo svi naučiti i napredovati.
Za kraj, želimo vam uspešnu i srećnu Novu Godinu!  Pronađite radost u svakom novom danu i  veselite se novim saznanjima.

”Nemojte se bojati  teških trenutaka, jer  najbolji dolazi iza njih.”
“SREĆNA VAM I BERIĆETNA 2014. GODINA”!

Vaša Dijaspora TV

Urednica Vesna Dimitrijević

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava