Dijaspora TV svojim čitaocima želi srećnu i berićetnu 2018. godinu! (VIDEO)

31.12.2017

Naša redakcija se svojski trudila da budete dobro obavešteni o svim važnim vestima iz grada Beča. Trudićemo se da nastavimo istim putem i u 2018., u čemu očekujemo i vašu podršku i pomoć.

Dragi naši,

bliži se kraj još jedne godine i nema boljeg trenutka da saberemo misli i da se prisetimo svega što smo napravili i proživeli u poslednjih 365 dana ali i poslednjih godina unazad. Već 18 godina se trudimo da izveštavamo o dijaspori i sve što je važno za dijasporu. Napravili smo na stotine emisija, reportaža, tekstova i javljali važne vesti koje vam mogu biti korisne u svakodnevnom životu u Austriji. Nije bilo lako ovih 18 godina ali smo se trudili da istrajemo. Znate i sami da oni koji nemaju šta pametnije da rade, njima je najlakše da osporavaju nečiji uspeh i godine  truda i rada. Danas nije lako biti dosledan, elokventan i  dostojanstven i uspravno koračati kroz život sa istom idejom i sve to deliti sa širokim auditorijumom. Hvala vam što ste nam sve ove godine verovali, pratili nas i podržavali!

IDEA Pro – Dijaspora TV – Die ersten 18 Jahre from IDEA-PRO on Vimeo.

 

Prethodna godina je možda nekima bila teža, drugima je donela novine u privatnom ili profesionalnom životu, ali nam je svima zajedničko, taj osećaj da je prošla kao treptaj oka.
Mi smo je iskoristili za velike promene i možemo slobodno reći za neke nove početke!
Redizajnirali smo portal  i dodatno se učvrstili u vrhu najposjećenijih web stranica u dijaspori. Naši verni čitaoci su primetili veći broj rubrika, izbor tema i tekstova i snažniju povezanost sa nama u direktnom kontaktu i putem  društvenih mreža. Angažovali smo nove saradnike koji su uneli novu i pozitivnu energiju u naš tim.

Otvorili smo „Poslovno medijski TV centar – IdeaHouse“ u srcu Beča, sa željom da zajedno sa vama ostvarimo brojne uspešne projekte iz oblasti medija, kulture, privrede i turizma!

IDEAHOUSE OPENING from IDEA-PRO on Vimeo.

Trudićemo se da nastavimo istim putem i u 2018.-toj, u čemu očekujemo i vašu podršku i pomoć.

Planovi u sledećoj godini su TV emisije, LIVE TV, i veće aktivnosti na poljima kulture, privrede i politike! Povezivanje nam je prioritet!

Javite nam o vašim uspesima i započetim projektima, možda su nam nekim slučajem promakli 😊, jer želimo da ih učinimo još vidljivijim! I naravno javite nam  vaše nove ideje, planove i projekte za 2018.! Želimo da vam pomognemo u njihovom ostvarivanju!

Mnogo uspeha, osmeha, još više ljubavi i pre svega zdravlja!

Želimo Vam svima srećnu i berićetnu 2018. godinu!

U ime redakcije

Urednica
Vesna Dimitrijević

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava