Vesna Dimitrijević: Dijaspora ima šta da kaže i pokaže

18.10.2017

Reč ima Vesna Dimitrijević, autorka i voditeljka emisije "Dijaspora uživo" i idejni tvorac i urednica internet portala dijaspora.tv.

Vesna Dimitrijević autor i voditelj emisije "Dijaspora uživo"

Drage moje Bečlije i sunarodnici u dijaspori,

Dragi čitaoci i gledaoci,

Do sada nisam imala običaj da se obraćam ovako javno i lično. Uvek sam smatrala da to nije potrebno, jer sam se zapravo čitav svoj „radni vek“ trudila da u prvom planu predstavim pre svega vas, vaše porodice, talente, uspehe i projekte. Uvek sam smatrala da vi to zaslužujete i da ste nedovoljno prisutni u medijima. Borim se iz sveg srca sve ove godine i sada želim da vam saopštim jednu vrlo važnu vest. Novi projekti su tu, samo što se nisu pojavili i imam potrebu da tu vest podelim sa vama jer ste zapravo opet vi njihov glavni razlog;  Dijaspora zauvek!

Vodeći se glavnim ciljem da vas na pravi način informišem o važnim temama iz svih životnih sfera u Austriji  i posle dugogodišnjeg rada u medijima, osmislila sam nove modernije projekte, kako bismo  išli i u korak sa vremenom i sve prisutnijom digitalizacijom.

Nadam se da će vam se dopasti vaš i naš portal dijaspora.tv, koji smo modernizovali i obogatili novim rubrikama.

Portal sada možete čitati i na svojim mobilnim telefonima i tabletima, a najsrećnija sam što ste u prilici i direktno da učestvujete i dajete svoje komentare na određenu vest i temu. Na taj način ćemo ostvariti interaktivnu komunikaciju koja je u današnje vreme vrlo važna. Ako smatrate da smo nešto izostavili ili da još možemo da poboljšamo portal očekujemo vaše predloge na office@dijaspora.tv 

Emisija “Dijaspora uživo”, koju sam godinama radila sa puno ljubavi, vraća se u novom izdanju. Ali neću baš odmah sve da vam otkrijem. Želim da se sami uverite u kvalitet i promene, nadam se pozitivne, za vas. Emisija će biti malo drugačija u konceptu i scenografiji, ali će se emitovati u mnogo kraćim vremenskim razmacima i biće dinamičnija. Napokon će se ostvariti i moja velika želja da se emituje  uživo tako da ćemo u “stvarnom vremenu” moći da se družimo na televiziji. Glavni protagonisti ćete i dalje biti vi, draga dijasporo i gledaoci. 

 

Čitajte nas, gledajte nas i sve ćete saznati na vreme! 

Poželite nam mnogo energije, sreće i uspeha jer  “naš uspeh je i vaš uspeh” i obrnuto. Verujte mi na reč! Dakle, srećno nam bilo!

Voli vas i misli na vas, vaša Vesna Dimitrijević!

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Austrija i Srbija: Najuspešnije žene koje su doprinele jačanju kulturnih veza

 

Okto zvezde: Vesna i Ljubiša Dimitrijević TV emisija Dijaspora uživo

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava