Glasanje za najlepše Božićne pijace još samo danas!

11.12.2017

Glasajte za bečke božićne pijace! Mi mislimo da su stvarno najlepše u Evropi, a verujemo da i vi delite naše mišljenje.

Kunsthandwerks-Adventmarkt vor der Karlskirche, wien.at

Ljubitelji božićnih pijaca imaju priliku da glasaju za najlepše u Evropi. Organizacija European Best Destinations do 11. decembra sprovodi anketu o tome. U Beču svake godine ima više od 20 raznovrsnih: od najveće i najomiljenije ispred Rathausa, koja privlači desetine hiljada Bečlija i turista, preko brojnih manjih pijaca u raznim krajevima grada (Karlsplatz, Spittelberg, Altes AKH itd.) do “dvorske” pred Schönbrunnom.

U grad već polovinom novembra počinju da dolaze karavani turističkih autobusa iz obližnjih zemalja, jer su bečke božićne pijace po svojoj lepoti čuvene već nadaleko i naširoko. Sada mi koji živimo u Beču i možemo svakodnevno da uživamo u posetama božanstveno osvetljenim i ukrašenim pijacama, imamo priliku da to naše oduševljenje praktično dokažemo.

Ako, dakle, želite da Beč bude proglašen za grad sa najlepšim božićnim pijacama u Evropi, kliknite odmah na ovaj link. Glasanje je moguće još samo danas! Moguće je da se glasa za do 3 destinacije. Samo treba da označite grad na listi koja se nalazi levo i da pritisnete VOTE!

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava