Ikea planira da od jeseni ponudi podizanje robe u Billa prodavnicima

25. jula 2020 u 06:57

IKEA Austrija proširuje svoje usluge, a od jeseni kupljena roba će moći da se podigne i u Billa prodavnicama širom Austrije.

(c) pixabay.com

U kooperacije sa poznatim lancem supermarketa Billa, IKEA želi da proširi svoj servis podizanja kupljene robe preko onlajn prodavnice. Naime, od jeseni poznati švedski proizvođač nameštaja želi da za kupce koji kupuju preko interneta, u vrlo kratkom periodu svoju kupljenu robu podignu u brojnim filijalama supermarketa Billa.

Kao test fazu, lanac nameštaja Ikea nudi već ovu uslugu preuzimanja naručene robe u Billa filijalama u Saalfeldenu i St. Johannu im Pongauu (kod Salzburga) i Ranshofenu (Gornja Austrija). Od jeseni Ikea želi ponuditi ovaj servis pod nazivom “Click & Collect in deiner Nähe” u Billa filijalama širom Austrije.

 

Usluga dostave  10 evra

Planirano je da se IKEA proizvodi kupljeni u onlajn prodavnici prevezu Ikea kombijem do određene Billa filijale i da se roba preda na parkingu. Usluga dostave košta 10 evra po kupovini – bez obzira na broj predmeta ili težinu.

Ovom novom uslugom IKEA želi da se približiti kupcima i olakša im podizanje robe kupljene u onlajn prodavnici.  Poznati lanac nameštaja ima 7 filijala u Austriji, a kupovina na intrenetu takođe je popularna.

Ikea Beč: Novi servis za podizanja robe u 11. becirku

Kupci IKEA proizvoda iz Beča od 16. juna 2020. godine, koji su kupovali preko interneta u onlajn prodavnici, mogu odabrati opciju da svoju robu podignu u novoj stanici za preuzimanje u 11. bečkom okrugu. Nova stanica za preuzimanje robe je centralno smeštena i lako je dostupna.

Inače ovo je na deveta po redu  IKEA pick-up stanica u Austriji. Smeštena je na adresi Döblerhofstraße 16,  na stanici podzemne železnice Gasometer, i kupci  mogu preuzeti proizvode od ponedeljka do petka od 9:00 do 19:00,  i subotom od 9:00 do 17:00 sati.

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava