Ikea Beč: Novi servis za podizanja robe kupljene u onlajn prodavnici

17.06.2020

IKEA u Beču nudi kupcima novi servis. Za one koji svoju robu kupuju preko interneta mogu je podići u novoj stanici za podizanje robe u 11. bečkom okrugu.

©pixabay.com (Sujet)

Kupci IKEA proizvoda iz Beča od 16. juna 2020. godine, koji su kupovali preko interneta u onlajn prodavnici, mogu odabrati opciju da svoju robu podignu u novoj stanici za preuzimanje u 11. bečkom okrugu. Nova stanica za preuzimanje robe je centralno smeštena i lako je dostupna.

Inače ovo je na deveta po redu  IKEA pick-up stanica u Austriji. Smeštena je na adresi Döblerhofstraße 16,  na stanici podzemne železnice Gasometer, i kupci  mogu preuzeti proizvode od ponedeljka do petka od 9:00 do 19:00,  i subotom od 9:00 do 17:00 sati.

Nova stanica za preuzimanje Simmering, omogućava brže dobijanje kupljene robe preko interneta, a da se ne mora lično ići u filijale koje se nalaze na dve lokacije u Beču, malo udaljene od centra, (u 22. okrugu i Vösendorf-u, nadomak Beča).

Više od 200.000 domaćinstava nalazi se okolini nove stanice za podizanje robe, a ovom dodatnom uslugom IKEA želi da ovim stanovnicima i onima iz susednih okruga, kao i iz Švehata, pruži priliku da preuzmu proizvode  u neposrednoj blizini.

Čitava stvar funkcioniše na brz i jednostavan način: Pretražite željene proizvode na IKEA.at, stavite ih u korpu za kupovinu i izaberete da ih preuzmete na  stanici u Simmeringu.

Bez obzira na vrednost robe, ova usluga trenutno košta 10 evra, i uračunava se na kompletnu sumu za koju ste kupovali.  Sledeći korak je da saznate vreme najranijeg  mogućeg vremena za podizanje robe. U zavisnosti od potražnje, narudžba je spremna za podizanje sledećeg dana. Pored toga, kupac će biti obavešten o vremenu podizanja robe putem SMS-a ili e-maila.

 

Ikea u Beču kod stanice Westbahnhof

Kao i što je najavljeno,  u Beču su počeli radovi na izgradnji nove filijale IKEA, jednog od najvećih međunarodnih koncerna koji se bavi prodajom nameštaja. Ono što je zanimljivo za novu filijalu u Beču je to što se nalazi skoro u samom centru grada, za razliku od ostale dve filijale koje se nalaze na samim granicama gradskog područja, u 22.  becirku i na granici  23. bezirka i Vösendorf-a.

Koncept robne kuće IKEA kod stanice Westbahnhof je potpuno prilagođen lokaciji u centralnom delu grada, ali je posebna pažnja posvećena kupcima koji nemaju automobile.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

IKEA počinje sa iznajmljivanjem i prodajom polovnog nameštaja

 

Novo u Beču: Najveća H&M prodavnica u Austriji

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava