Jahorina osvaja austrijsko tržište: Turistička promocija u Beču

10.11.2018

Olimpijski centar Jahorina je na poslovnoj konferenciji u Beču, pred mnogobrojnim posetiocima, prezentovala sve novine za predstojeću zimsku turističku sezonu i detalje vezane za Zimsku olimpijadu za mlade koja će se održati od 09. do 16. februara 2019. godine.

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem, održali su u Beču, u poslovno medijskom centru IDEAHOUSE, prezentaciju turističkih potencijala i poslovni skup na  kome je prisustvovao veliki broj  stručnjaka iz turizma, novinara i pripadnika dijaspore.

Organizator skupa,  Predstavništvo Republike Srpske u Austriji u saradnji sa Zajednicom srpskih klubova u Beču osim Olimpisjkog centra Jahorina predstavili su i  opštinu Pale.

Direktor Dejan Ljevnaić, na konferenciji u Beču, prezentovao je pred mnogobrojnim posetiocima sve novine za predstojeću zimsku turističku sezonu u Olimpijskom centru Jahorina i detalje u vezi Zimske olimpijade za mlade koja će se održati u Sarajevu i Istočnom Sarajevu od 09.-16.02.2019. godine. Jahorina će biti domaćin za takmičare u alpskim disciplinama slalom i veleslalomu.
„Došli smo u Beč da predstavnicima agencija, medija, stručnjacima iz oblasti turizma i brojnim posetiocima predstavimo sve projekte koji su realizovani na Jahorini. Imamo novi sistem osnežavanja koji prvi put u istoriji garantuje skijanje tokom 120 dana, kao i nove staze koje garantuju ozbiljan kvalitet konkurentan sa evropskim”, izjavio je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

VIDEO

Prezentacija Olimpijskog centra Jahorina u IDEAHOUSE – Vienna

“Ono što je najvažnije, imamo odličnu konekciju sa Bečom i tri leta dnevno na međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je od Jahorine udaljen samo 28 km. Uz to imamo odličan odnos cene i kvaliteta koji je mnogo konkurentniji u odnosu na cene austrijskih skijališta„ rekao je Dejan Ljevnaić i dodao da Jahorina ima šta da ponudi, kao i da već veliki broj grupa iz Beča najavljuje svoj dolazak na planinu.
„Efekte prezentacije smo već videli kada nam je nakon izlaganja dolazak na Jahorinu potvrdila grupa od 70 skijaša. To smatramo velikim uspehom, koji može biti samo okidač da osvojimo tržište Austrije“, istakao je direktor OC Jahorina.

Olimpijski centar „Jahorina“, doživio je ekspanziju u protekloj godini, a skijaška sezona na Jahorini bila je najuspešnija u poslednjih osam godina, uz rekordan broj od skoro 185.000 skijaša za šta su svakako zaslužni brojni sadržaji ali i mnogobrojni događaji organizovani u centru.

Ono što će svakako izazvati veliku pažnju je i koncert Cece Ražnatović, koji će se na olimpijskoj planini održati 1. decembra 2018. godine,  a povod je otvaranja sistema veštačkog osnežavanja. U narednom periodu su i ostali događaji, kao što je Retro ski opening od 13. do 16. decembra sa nastupom Crvene Jabuke, kada će za skijaše biti obezbeđen popust od 70 odsto na ski karte. Takođe, sledi i koncert folk zvezde Lepe Brene, 29. decembra, kao i brojne manifestacije zabavnog i takmičarskog karaktera.

Sve detalje možete pročitai na zvaničnoj internet stranici Olimpijski centar Jahorina. 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava