Kirija u Beču: Izračunajte sa aplikacijom za mobilne telefone

19.02.2015

Kirija za stanove u Beču od sad se može izračunati uz pomoć aplikacije za mobilne telefone sa operativnim sistemom android kao i za iPhon.

Isplati se proveriti visinu kirije. Bečki kalkulator za visinu kirije može se sada koristiti i u obliku aplikacije za mobilne telefone sa operativnim sistemom android kao i za iPhon. Beč nudi, inače, čitavu paletu informacija i savetovanja u vezi sa stanovanjem.

Pored informacija i podrške u vezi sa pravnim pitanjima vezanim za stanovanje, grad Beč nudi svojim građanima i mogućnost da se proveri koliko su ponude za stanove, postojeći ugovori kao i kirije u skladu sa zakonom.
Zahvaljujući bečkom kalkulator za kirije može se brzo i lako proveriti visina kirije svakog pojedinca. Ova servisna usluga se sada, zahvaljujući aplikaciji za mobilne telefone, može koristiti lako i jednostavno i kad ste u pokretu, i to na svom pametnom telefonu ili tabletu, recimo prilikom ili posle razgledanja ponuđenog stanja za iznajmljivanje.
Visinu zakonski regulisane kirije mogu izračunati ona lica koja žele da iznajme neki stan, dok postojeći stanari mogu na taj način da provere da li je visina njihove aktuelne kirije u skladu sa zakonom. Potrebno je samo uneti podatke kao što su adresa, veličina stana i opremljenost stana, u šta spadaju na primer lift, odeljak u podrumu ili balkon.
Preuzimanje aplikacije
Aplikacija bečkog kalkulatora za kirije može se besplatno preuzeti za iOS i android:
Google Play – Android
iTunes – iOS

Korisne informacije:
Wiener Mietenrechner – Mietzinsüberprüfung im Altbau
Einfach Betriebskosten überprüfen
Ablöserechner

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava