Koncert „3 noći“ u Beču: Jedinstven muzički događaj i vrsni umetnici

15.11.2018

Udruženje A:kultura:a iz Beča poziva ljubitelje odabrane muzike na Koncert „3 noći“ u AKZENT teatru, gde će nastupati vrsni umetnici i publika dolazi sa radošću, a odlazi sa dubokim emocijama i oduševljenjem.

Godišnji koncert „3 noći“ u Beču je jedinstven muzički događaj gde tradicionalno nastupaju vrsni umetnici, gde publika dolazi sa radošću, a odlazi sa dubokim emocijama i oduševljenjem.

Koncert će se održati u nedelju 25. novembra 2018. godine  u poznatom teatru Akzent, sa početkom u 19:30 časova.

Na ovom izuzetnom koncertu nastupaće Christiana Uikiza, Bruno Micetić, Krunoslav Bagarić, “Duo Jovanović” (Branko i Nenad Jovanović), “Duo Presto” (Emir Radišević i Anel Ahmetović), Andreea Chira, Lorika Ismajli Hainzl, tenor Dragan Solomunović i drugi.

Godišnji koncert „3 noći“  ima program koji sadrži brojne žanrove  i melodije za  obožavaoce popularne, ozbiljne  i džez muzike, kao i etno muzike.

Organizator koncerta je udruženja A:Kultura  iz Beča, koje uspešno organizuju i druge manifestacije, kao što je  “Dečji muzički festival -Zlatna pčela”, na kome  učestvuju deca i mladi koji pohađaju muzičke škole u Beču ili imaju privatne profesionalne pedagoge.

“Negujemo popularnu, klasičnu, etno džez, kao i obrade sličnih žanrova. Ove tri teme, prema našem osećaju i ideji, zaslužuju da ih muzički, umetnički i scenski obradimo i prikažemo u jednoj večeri ili – na godišnjem koncertu “3 noći” ! Tako je potekla ideja  našeg godišnjeg koncerta – “Tri noći”, kaže  predsednik udruženja A:kultura:a Vienna , Milorad S. Samardžija.

Jedno je sigurno, publika koja poseti Koncert “3 noći” uživaće u najpopularnijim muzičkim numerama u izvođenju vrsnih umetnika našeg porekla.

Datum:  Nedelja, 25.11.2018 u 19:30h
Mesto: AKZENT Teatar
Adresa: Theresianumgasse 18, 1040 Wien

Ulaznice za Koncert “3 noći”, po ceni od 20 evra, mogu se kupiti  na blagajni  ili on- lajn na zvaničnoj internet stranici Akzent teatra, 

ili na prodajnom mestu,  Apimea, Dreihausgasse 42, 1150 Wien

Popust od 10% za penzionere, invalide i studente.

Detaljnije informacije putem broja telefona  +43 6604880039  ili office@akulturavienna.com

Facebook događaj 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava