Koncert u Beču: Sjajni Massimo Savić uživo u Akcent teatru

24.10.2018

Massimo Savić će na koncertu u Beču 26. oktobra 2018. godine u Akcent teatru pevati hitove iz njegove plodne 30-godišnje karijere.

(c) Fb Massimo Savić (Official) (c) Anna Bonanno

Brojna bečka publika je oduševljena što će u petak 26. oktobra 2018. godine imati priliku da uživo vidi i čuje Massima Savića na njegovom koncertu u Akcent teatru (Theater Akzent).

Massimov upečatljiv glas, elegancija i  vrhunska interpretacija pesama, koje se i dalje slušaju  zahvaljujući ovom sjajnom i originalnom umetniku, doći će do posebnog izražaja u Beču, jer se Massimo svaki put rado vraća bečkoj publici.

Sala Akcent teatra će biti prepuna, kao što se moglo i očekivati za jednog umetnika kao što je Massimo Savić. Ostao je još manji kontingent ulaznica koje možete kupiti na blagajni Akcent teatra  ili on-line na njegovoj zvaničnoj stranici.
Detaljnije informacije o koncertu Massima Savića u Beču možete dobiti putem telefona 0699 108 78 854

Pored izvođenja najvećih hitova iz njegove plodne 30-godišnje karijere, Massimo će sa svojim bendom uživo pevati i  hitove sa novijih albuma, a pesme poput „Iz jednog pogleda“, „Sjaj u travi“, „Suze nam stale na put“, „Dodirni me slučajno“ i druge, pevušiće se danima u Beču i posle koncerta.

Pesme Massima Savića, koje očaravaju publiku već godinama, romantične melodije i zavodljiv, jedinstven glas Massima Savića prepun emocija i ljubavi, ostaju uvek urezane u sećanju njegovih obožavalaca.

Početak koncerta Masima Savića planiran je u 19:30 časova.

Cena ulaznice Euro 35,-/ 39,-/

Kad: Petak, 26.10.2018. sa početkom u 19:30 h
Mesto: Akcent teatar ( Theater Akzent)

Prodaja karata: 1040 Wien, Argentinierstraße 37
od ponedeljka do subote od 13.00 do 18.00 časova

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava