Zdravko Čolić oduševio Bečlije: Izveštaj sa koncerta u Beču! (FOTO + VIDEO)

05.03.2017

Nekoliko hiljada ljubitelja Zdravka Čolića je pevalo uglas i plesalo na koncertu u Beču, a na Čoline balade se reagovalo sa puno emocija! A Čola, ko Čola, neprevaziđen i u top formi.

 Zdravko Čolić odrćao je sinoć koncert u Beču u dvorani „Piramida“ u organizaciji „Fantasy Production“ i Fikreta Vukalića Fantoma, koji se pobrinuo da koncert bude održan na svetskom nivou.

Zahvaljujući ovoj koncertnoj agenciji, Bečlije uvek dobiju samo ono najbolje, i kada su zvezde u pitanju, ali i u organizacionom smislu. Da je saradnja između Čole i agencije  „Fantasy Production“ uspešna već dugi niz godina, potvrđuje činjenica da je zbog gostovanja u Beču pauzirano  snimanje novog Zdravkovog albuma.

S obzirom na to da je koncert Zdravka Čolića bio najavljen i kao najveća proslava povodom Dana žena, a sudeći i po velikom broju pripadnica lepšeg pola koje su došle na koncert, zaista je tako i bilo.

Hiljade obožavateljki, raspoložene i lepo doterane su došle da se provedu uz pesme Zdravka Čolića. Pravi spektakl i za oči i za dušu, u svakom pogledu.
Divna i pozitivna atmosfera na koncertu, koju samo Zdravko Čolić  zna da napravi, a takva je njegova publika, dovodi do definitivnog zaključka da su ovakvi koncerti melen za dušu.

O hitovima koji su se slušali na koncertu, da i ne govorimo. Zdravko Čolić  sa svojim repertorom može održati i pet uzastopnih koncerata, a ono što je odabrao za koncert u Beču pozdravljeno je gromoglasnim aplauzima i ovacijama.
U razgovoru sa Čolom saznali smo da sprema i nove pesme. Biće to prepoznatljivi ritmovi koje on neguje godinama, a za nove pesme, tačnije singlove koje će objaviti pre albuma, snimiće i spotove.

Kao gosti nastupili su “Cult band”. Ovi odlični muzičari zagrejali su atmosferu u Beču pre nastupa Zdravka Čolića, jedne od najveće zvezde i šarmera na Balkanu.

Ekipa naše redakcije se danas uživo iz Beča se uključila u program TV Pinka u emisiji “Premijera vikend specijal” i prenela utiske sa koncerta. Razgovor sa Zdravkom Čolićem vodila Vesna Dimitrijević.

Do sledećih koncerata Zdravka Čolić u Beču, slušaćemo njegove legendarne pesme, a onda ponovo za koju godinu , spektakl.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava