Mladi umetnici o Beču

30.06.2021

Galerija KMG Art u Beču od 6. do 29. jula 2021. godine otvara umetničku izložbu o prestonici Austrije, a biće izloženi radovi mladih umetnika.

Foto: © KMG Art Gallery

U galerija KMG Art u Beču od 6. do 29. jula 2021. godine biće predstavljena dela 25 umetnika izdavačke kuće Vienna Art Box koja se bavi štampom savremenih umetničkih dela. Umetnici su se bavili Bečom, njegovom istorijom i njegovim društvom, a proizvod tog procesa su ostvarenja koja će biti predstavljena.

U pitanju su uglavnom mladi umetnici koji su koristili različite stilove i tehnike: crtanje, ulje, akrilne boje, kolaži ili fotografije. Zigmund Frojd sa majmunima, Falko, Romi Šnajder, Štefansdom, ali i štandovi sa kobasicama su samo neke od predstavljenih tema.

Foto: © KMG Art Gallery

Radove će između ostalih izlagati i fotograf i digitalna umetnica Marliz Plank, slikar Kristofer Kžižek i ilustratorka Andrea Zapanta Šarf. Posetioci će biti u prilici da pogledaju izložbu, ali i da kupe dela, ukoliko su zainteresovani. Ulaz je slobodan.

Umetnička dela iz portfolija kuće Vienna Art Box su limitirana izdanja lepe umetnosti i prodaju se u muzejima, knjižarama i dizajnerskim radnjama, a od skoro kuća ima i spostvenu onlajn prodaju.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava