MTEL AUSTRIA: Novo prodajno mesto u Donau Zentrum-u

09.11.2018

Povodom otvaranja nove poslovnice u Donau Zentrum-u, svim novim korisnicima uz potpisivanje postpaid ugovora do 12.11.2018., MTEL Austria poklanja dve besplatne pretplate.

Usluge mobilne telefonije kompanije MTEL Austria, pod sloganom “Bliže kući”, prvenstveno su namenjene korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često,privatno ili poslovno, posećuju.

Veliki broj naših ljudi u Austriji već koristi MTEL usluge, a novih korisnika je svakog dana sve više. To je zahvaljujući, pre svega, povoljnim paketima za telefoniranje, ali i brojnim pogodnostima koje MTEL Austria pruža organizujući stalne akcije za svoje korisnike.

Povodom otvaranja novog prodajnog mesta u Donau Zentrum-u, svim novim korisnicima uz potpisivanje postpaid ugovora, u periodu od 9.11. do 12.11.2018. MTEL Austria poklanja dve besplatne pretplate. Na ovaj način, svi novi MTEL Austria korisnici će uštedeti iznos u vrednosti i do 119 eura.

 

Ali to nije kraj novostima, jer je MTEL Austria za svoje korisnike osmislili nove unapređene Servus tarifne modele, koji donose još više slobode u komunikaciji i bogatije internet bonuse. Tu je i ponuda najboljih modela telefona renomiranih proizvođača , kao što su iPhone, Samsung i Huawei, bez troškova aktivacije.

Novi MTEL Austria šop u Donau Zentrum-u se nalazi preko puta velike prodavnice Müller, na adresi Wagramer Str. 81, u 22. bečkom okrugu.  Radno vreme MTEL Austria prodajnog mesta u Donau Zentrum-u: od ponedeljka do petka je od 9:00 do 20:00  i subotom od 9:00 do 18:00 časova.

Ukoliko se još uvek niste pridružili MTEL Austria porodici, sad je pravo vreme da postanete njihov korisnik.

Ne propustite i posebnu akciju povodom otvaranja novog prodajnog mesta koja važi u periodu od 9.11. do 12.11.2018. godine, uz potpisivanje ugovora u Donau Zentrum-u.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava