MTEL AUSTRIA: Poklon dobrodošlice 100€ i ulaznica za Cecin koncert

12.10.2018

Do 12. novembra 2018. svi oni koji prenesu broj iz druge mreže i postanu postpaid MTEL Austria korisnici, za poklon dobrodošlice očekuje 100 eura i ulaznicu za Cecin koncert u Beču.

U okviru pretplate za  MTEL AUSTRIA Servus ili Servus Sim Only tarifu, očekuju vas neograničeni pozivi/SMS PORUKE, koji važe prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora.

Neograničene pozive prema svim mrežama u Austriji mogu ostvariti MTEL Austria korisnici i kada borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori za pozive prema svim mrežama u Austriji, kao i prema partnerskim mrežama Telekom Srbija grupe.

Za potpuno uživanje u komunikaciji bez ograničenja, tu su i paketi mobilnog interneta i do 25 GB mesečno, koji važe za surfovanje u Austriji, Srbiji, BiH, i Crnoj Gori.

Osim toga, uz odlične Servus postpaid tarife, odaberite i jedan od najnovijih telefona iz MTEL Austria ponude za 0 evra. Posebnu pogodnost cini kupovina telefona Samsung Galaxy S8 i S8+ kao i Huawei P20 i P20 Pro bez troskova aktivacije koji inace iznose 69,90 eura.

Poklon od 100 eura biće raspoređen za sve vreme trajanja ugovora, na način da će korisnicima biti umanjen iznos mesečnog računa za 4,16 eura (4,16 x 24 meseca).

Uz prenos broja u MTEL  Austria mrežu i svaki potpisan postpaid ugovor u MTELshop-u, novi korisnici dobijaju i GRATIS ulaznicu za  koncert Cece Ražnatović i Đanija koji će se održati 10.11. 2018. u Beču.

Broj možete da prenesete u MTEL Austria mrežu, a da i dalje koristite isti broj koji znaju vaši prijatelji i članovi porodice.

Ponuda važi  12.11.2018. godine.

Akcija će se moći realizovati u MTEL šopu u Mariahilfer Strasse 103/8 u Beču, kod ovlaštenih dilera i putem MTEL AUSTRIA web šopa. 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava