Austrija: MTEL podržao KUD Stevan Mokranjac iz Beča

15.05.2018

Podrška kompanije MTEL došla je "u pravi čas" jer se društvo Stevan Mokranjac iz dana u dan povećava u članstvu, a svaka njihova pobeda zahteva još veću odgovornost i rad.

MTEL je nedavno u Salzburgu podržao otvaranje škole srpskog jezika, kao i brojne kulturne manifestacije u Beču, a najnoviju saradnju kompanija je ostvarila sa najuspešnijim folklornim društvom “Stevan Mokranjac” iz Beča. Stevan Mokranjac ove godine slavi 20 godina postojanja, ima više od 500 aktivnih članova i veliki broj nagrada za svoj rad.

POGLEDAJTE VIDEO!

MTEL Austria je sa svojim unapređenim paketima koji važe od 1. aprila 2018. potpuno posvećen dijaspori u Austriji jer je svojim uslugama omogućio da naši ljudi povoljno komuniciraju, kako u Austriji, tako i sa svojim najmilijima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Napokon jedinstven način da budu „bliže kući“.

Na primer, Servus SIM S tarifa u okviru mesečne pretplate od 14€, sadrži:

  • Neograničene pozive u Austriji (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama), prema zemljama EU (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama) i Srbiji, BiH, CG (mreže Telekom Srbija grupe)
  • Kada korisnici borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori imaju neograničeno telefoniranje i pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe ( (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora)
  • 6 GB interneta u Austriji, Srbiji, BiH i CG

Osim što dijaspori u Austriji  omogućava telefoniranje po najpovoljnijim tarifama  i na taj način pospešuje njen kvalitet života, MTEL  strateški i partnerski, pomaže razvoju zajednice i iznad svega priznaje vrednosti zajednice u kojoj posluje. Kao društveno odgovorna kompanija MTEL će nastaviti društveno odgovorno poslovanje u tri kategorije:

– Kvalitet proizvoda i usluga za dobrobit zajednice u Austriji
– Očuvanje nasleđa i tradicije u dijaspori
– Razvoj i podrška društvene zajednice kroz posebne obrazovne, kulturne i privredne projekte

M:tel  je kompanija koja ima dušu, misli na Vas i vaše najmilije i potpuno je jedinstvena na austrijskom tržištu, to ćete osetiti, svi vi  koji živite u Austriji.

Ukoliko delite iste ciljeve sa kompanijom MTEL i želite da učestvujete u  napretku  društvene zajednice, ali i da komunicirate bez granica, pišite na info@mtel.at

Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644.   

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava