MTEL Austria & GO4YU: Nova poslovnica na Mariahilfer Strasse (VIDEO)

18.12.2017

Otvaranje poslovnice Telekom Srbija grupe u Beču samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga ove kompanije za dijasporu. Na tržištu Austrije m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok kompanija GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije.

MTEL Austria i GO4YU otvorili su prvu zajedničku poslovnicu u Beču u ulici Mariahilfer Strasse 103/8. Tim povodom prisustvovali su predstavnici ambasade Srbije, Srpske pravoslavne crkve, predstavnici Telekom Srbija grupe, veliki broj privrednika, medija, kulturnih, javnih ličnosti kao i naših ljudi koji žive i rade u Austriji.

„Obe kompanije su deo Telekom Srbija grupe. U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, BiH i CG. Na tržištu Austrije m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok kompanija GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. Zajedničkim delovanjem pokrivamo bitne segmente komunikacije“, istakla je Natalija Jegdić, savetnik generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija Grupe.

 

Kako je vreme praznika i darivanja, prvim kupcima omogućeni su lepi pokloni i posebne pogodnosti.

Povodom svečanog otvaranja prve zajedničke poslovnice, m:tel Austria i GO4YU, do kraja godine, svim novim korisnicima Duo paketa (televizija + mobilna) poklanjaju prvu mesečnu pretplatu za 1 EUR. Svi novi postpaid korisnici dobijaju 100GB mobilnog interneta uz poklon vaučer u vrednosti od 20 EUR za kupovinu u Hartlauer prodajnim objektima, kao i u novoj poslovnici. Za prepaid korisnike u ponudi je GO4TV za 12 meseci od samo 80,70 EUR, a za mobilnu telefoniju poklon od 2GB mesečno narednih godinu dana, bilo da karticu koriste u Austriji, Srbiji, BH i CG, rekao je Milenko Cvijanović, direktor m:tel Austria.

Direktor GO4YU, Jelena Radojković istakla je da sve usluge m:tel Austria i GO4YU olakšavaju komunikaciju i znatno štede troškove naše dijaspore. Ona veruje da će zahvaljujući kvalitetu i dobrim ponudama naši korisnici izgraditi i održati poverenje Telekom Srbija grupe iza koje stoje decenije rada, znanja i iskustva.

Voditelj programa Ognjen Amidžić nakon svečanog otvaranja poslovnice družio se sa posetiocima i kupcima uz veoma dobru atmosferu i lepo raspoloženje.

Otvaranje poslovnice Telekom Srbija grupe samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga ove kompanije u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novom tržištu.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava