MTEL Austria: Besplatan telefon i TV uređaj u sklopu Kombi paketa!

08.12.2019

Najlepši darovi za predstojeće praznike su oni s puno srca i simbolike i oni koji se mogu koristiti mesecima ili godinama. Zahvaljujući kompaniji MTEL Austria, u narednom periodu možete obradovati mnoge, uključujući i vas same.

Novogodišnji i božićni praznici su period u godini kada razmenjujemo lepa osećanja i darujemo poklone. Euforija praznika budi u nama želju da poklanjamo jedni drugima, a da ujedno i obradujemo naše najmilije.
Svakodnevni predmeti, kao što su parfemi, garderoba i slični pokloni, traju kratko i nisu baš najidealniji poklon. Istraživanja pokazuju da ljudi zapravo vole poklone koje mogu koristiti mesecima ili godinama.
Dragoceni trenuci radosti u krugu porodice i prijatelja u zavičaju ili opušteno telefoniranje sa njima, donose vam osećaj pripadnosti i ljubavi. Vreme praznika bi trebalo da bude i vreme veselja i radosti, povezivanja i darivanja, a vi imate da priliku sve ovo doživite.

(c) pixabay

Zbog toga je kompanija MTEL Austria, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, sa namerom da svoje korisnike obraduje poklonima koji će im biti korisni i neophodni svakog dana u godini, osmislila najbolji paket za naše ljude koji žive u Austriji.

Zahvaljujući MTEL Austria, do 31. decembra 2019. godine, možete postati korisnik i vlasnik (besplatanog) Samsung telefona i (besplatanog) Samsung televizora u vidu Kombi paketa- za povoljno telefoniranje i gledanje domaćih televizijskim programa.

 

TV paketi kao kod kuće

Dobro je poznata stvar da dijaspora u Austriji voli da gleda domaće kanale tj. lokalne kanale iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i druge.
Takođe, ono što je za naše ljude u Austriji, godinama unazad, bio jedan od „glavnih problema“, je kako izbeći visoke telefonske račune, a biti dostupan i opušteno telefonirati i u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Od novembra 2019.-te godine, MTEL Austria nudi idealnu kombinaciju povoljnog telefoniranja i gledanje domaćih kanala.

Kombi paket podrazumeva neograničeno pozivanje u Austriji prema EU i prema Srbiji, BiH i Crnoj Gori (u mrežama Telekom Srbija grupe) i besplatan roming u Srbiji, BiH i Crnoj Gori i televizijksu pretplatu sa velikim izborom evropskih i domaćih radio i TV kanala.
Zahvaljujući  MTEL TV pretplati možete uživati u ekskluzivnom prenosu kanala Arena sport, RTS, BN, RTRS, OBN, ATV i K3, kao i mnogim drugim kanalima u HD formatu za savršen kvalitet slike.
TV paketi se mogu koristiti na 4 uređaja istovremeno, a cene se kreće od 15,90€ mesečno, u zavisnosti koju ponudu odaberete.

Na primer: Uz neograničeni pozive, SMS poruke i internet bez roaminga u Evropskoj Uniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori  takozvani paketi S,M i L, možete aktivirati i preko 250 domaćih i stranih radio i TV stanica. Dakle, u svom paketu dobijate i povoljno telefoniranje i domaće kanale, i birate između „MTEL kombi paket S“ ili  MTEL kombi paket M“, po ceni već od 35,90€ mesečno.

 

Novogodišnja akcija

Ukoliko želite da u vreme praznika opušteno telefonirate u Austriji ili Srbiji, BiH i Crnoj Gori, a ujedno i uživate u gledanju domaćih TV programa, onda nemojte propustite MTEL novogodišnju akciju i „Kombi paket M“ jer će te uz sve navedene pogodnosti dobiti i telefon Samsung Galaxy A50, televizor Samsung 43“ i jedan STB uređaj. Takođe dobijate i popust od 50% na aktivaciju Vašeg novog paketa.

Akcija traje do traje do 31. decembra 2019. godine, a informacije na maternjem i nemačkom jeziku možete dobiti i putem broja telefona 0800 667 667 ili posetite jedan od brojnih MTEL šopova u Austriji. Jedan od njih se nalazi na poznatoj ulici Mariahilfer Straße 103/8 , a drugi u Donau Zentrum-u, preko puta velike prodavnice Müller.

 

Zašto MTEL Austria?

– Odličan signal širom Evrope, neprevaziđen kvalitet slike i najbolji paketi za dijasporu sa prostora bivše Jugoslavije.
– Svoj dosadašnji telefonski broj možete da prenesete u MTEL Austria mrežu, a da i dalje koristite isti broj koji znaju vaši prijatelji i članovi porodice.
– Strateško partnerstvo Telekom Srbija grupe i A1 Telekom Austria dovoljno potvrđuje da se radi o stabilnoj i sigurnoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom poslovanja.
– MTEL Austria paketi za telefon, mobilni internet u zavičaju i televiziju su kreirani da ispune sve vaše potrebe i važni su da biste što lakše i povoljnije ostali u kontaktu sa bližnjima i bili u toku sa aktuelnim dešavanjima u zemljama porekla.

 

NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE I OVO:

MTEL AUSTRIA: Novo prodajno mesto u Donau Zentrum-u

Lepe vesti iz Srbije: U Beč avionom uskoro iz Kraljeva i povratno

 

Negujmo srpski jezik: Karavan kulture govora stigao i u Beč

Srbija: Otvаrаnje аuto-putа „Miloš Veliki“

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava