MTEL poslovnica u Beču u ulici Mariahilfer Straße

06.07.2018

MTEL Austria je članica Telekom Srbija grupe, a na teritoriji Austrije partner joj je Telekom Austrija. Dva velika nacionalna brenda i kompanije stoje iza MTEL Austria i svojim snažnim kapacitetima žele da povežu dijasporu u Austriji sa zemljama maticama sa najpovoljnijim tarifama za telefoniranje, odnosno područjima odakle potiče dijaspora, u ovom slučaju Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

Svi korisnici MTEL-a, kojih već ima u velikom broju u Austriji,  kao i novi korisnici mogu odmah koristiti povoljnosti koje nudi MTEL Austria. Dovoljno je da dođu u filijalu na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije.

Jedan od primera su MTEL unapređena postpaid Servus tarifa sa kojom već od 18,90 € mesečno dobijate sledeće pogodnosti:

  • jedan  od najnovijih modela pametnih telefona za 0 €
  • jedna zona/jedna kartica za Austriju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru (jednaki uslovi pozivanja u sve četiri zemlje
  • Neograničeni pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, EU mobilnim i fiksnim mrežama i mobilnim i fiksnim mrežama Telekom Srbija grupe (mts u Srbiji, m:tel u BiH i m:tel u Crnoj Gori)
  • Neograničeni pozivi podrazumijevaju i pozive iz Srbije, Bosne i Hercegovine  i Crne Gore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe. Ovo znači da m:tel Austria korisnici nemaju troškova rominga u Srbiji, BiH i CG, kada borave u ovim zemljama.
  • Internet, u okviru mesečne pretplate, važi u Austriji, Srbiji, BiH i CG
  • i još tarifni dodaci „ kupi kad ti zatreba“

Sve informacije možete  dobiti  na našem jeziku lično u poslovnici  na Mariahilfer Straße 103/8 u Beču ili telefonom na brojevima telefona 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) ili na +431 40 21 644   kao i na internet stranici www.mtel.at

Otvaranje poslovnice Telekom Srbija grupe samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga ove kompanije u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novom tržištu.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava