MTEL korisnici: Života Savić iz Beča – Žika harmonika :)

19.06.2018

Korisnici mreže MTEL u Austriji su u velikoj prednosti jer su u stalnom telefonskom kontaktu sa svojim najmilijima, i ne moraju da vode računa koliko dugo razgovaraju sa njima.

Veze dijaspore sa zavičajem nikada nisu bile jače zahvaljujući mreži MTEL , koja omogućava povoljno telefoniranje u Austriji i zemljama Evropske Unije. Ono   što nijedna austrijska mreža do sada nije ponudila na tržištu je “jedna zona jedna kartica”, a to znači da podjednako telefonirate i u Austriji, i kada boravite  u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

MTEL korisnici su prezadovoljni, a jedan od njih je  bečka legenda, predsatvnik starije generacije MTEL korisnika, Života Savić iz Beča.

POGLEDAJTE VIDEO: 


Sve pakete, tarife i uređaje možete pogledate u  MTEL šopu u Mariahilferstrasse 103 u Beču ili  kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije.

Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644. 

Sve usluge i proizvodi su dostupni i u MTEL on- lajn prodavnici.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava