MTEL leto: Telefonirajte opušteno i na godišnjem odmoru

29.07.2018

VIDEO: Posetili smo i Crnu Goru u želji da vidimo kako se naša dijaspora provodi na godišnjem odmoru i kako mreža MTEL funkcioniše u Crnoj Gori. Savršeno!Bez roaming-a!

MTEL Prepaid/Wertkarte NAŠA TARIFA je idealna za one koji žele da prate i kontrolišu svoje troškove telefoniranja i po potrebi dopune svoju karticu. 

Kada borave Srbiji, BiH i CG, korisnici kupuju  tarifni dodatak, na primer, Roaming 500 koji košta 6,90€ koji tvaži i na teritoriji EU, kada putuju, na primer, u Nemačku.
Dopune se mogu kupiti u brojnim prodavnicama:  Libro, Pagro, Hofer, Lidl, Penny, Bila, Merkur, PSK ili na  MTEL internet sajtu.

POGLEDAJTE VIDEO: Milan Djurdjević, sportista, takođe, koristi usluge MTEL Austria!

 

U Austriji je svakim danom sve veći broj korisnika MTEL mreže, a mnogo je razloga za to, uverili ste se sami gledajući serijal „MTEL- Moj telefon u Austriji“. 

Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644. 

 Svi korisnici MTEL-a, kojih već ima u velikom broju u Austriji,  kao i novi korisnici mogu odmah koristiti povoljnosti koje nudi MTEL Austria. Dovoljno je da dođu u filijalu na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili da se informišu kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava