ANĐELA & MTEL: Telefoniram opušteno i neograničeno

29.04.2018

Anđela Tanasilović , rođena je u Banjaluci. U Beč je došla sa 16 godina i danas studira mikrobiologiju. U svakodnevnom je kontaktu sa roditeljima i prijateljima u Republici Srpskoj. Zahvaljujući mreži MTEL Austria telefonira opušteno, neograničeno i veoma povoljno. Njena zanimljiva MTEL priča počinje još u detinjstvu.

POGLEDAJTE VIDEO!

Servus SIM S tarifa o kojoj govori Anđela u okviru mesečne pretplate od 14€, sadrži:

  • Neograničene pozive u Austriji (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama), prema zemljama EU (prema svim mobilnim i fiksnim mrežama) i Srbiji, BiH, CG (mreže Telekom Srbija grupe)
  • Kada korisnici borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori imaju neograničeno telefoniranje i pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe ( (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora)
  • 6 GB interneta u Austriji, Srbiji, BiH i CG

MTL Servus SIM tarifu možete izabrati prema svojim potrebama. Pored Servus SIM S postoje i Servus SIM M i Servus SIM L. Ova MTEL tarifa je pogodna za studente i sve one koji ne žele da imaju ugovornu obavezu , a već imaju dobar telefon ili, jednostavno, nemaju potrebu da menjaju svoj postojeći telefon.

 

Praktično i povoljno

Korisnici MTEL mreže u Austriji u velikoj su prednosti jer su u stalnom kontaktu sa svojim najmilijima, i ne moraju  da vode računa koliko dugo razgovaraju sa njima. Takođe ne moraju menjati karticu kada borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori jer telefoniraju isto kao da su Austriji. Internet, u okviru mesečne pretplate, koriste i u Austriji i u Srbiji, BiH i Crnoj Gori .

 

Jednostavna prijava

Ključni benefit ovih tarifa je upravo to što korisnik nema ugovornu obavezu, a ima gotove sve pogodnosti SERVUS tarifa (sa telefonom).
Procedura prijave za Servus SIM (only) tarifu je vrlo jednostavna. U MTEL-u je potrebno prikazati samo lični dokument iz Austrije. Pasoš i bankovna austrijska kartica su su dovoljne. Svi ostali operateri u Austriji traže brojne dokumente.
Najednostavnije je otići u MTEL šop u Mariahilferstrasse 138 i da aktivirate karticu, a ako želite može Vam ostati i stari broj telefona.
Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644.   

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava