MTEL & Telekom Srbija grupa: Nove tarife za telefoniranje iz Austrije

22.04.2018

Dijaspora u Austriji napokon ima mobilnu mrežu koja zadovoljava sve njene potrebe. U video reportaži saznaćete kako jedan od brojnih MTEL korisnika uživa u svim pogodnostima koje je za njega, njegovu porodicu i prijatelje napravila ova mobilna mreža.

U reportaži serijala „Moj telefon u Austriji“ naš sagovornik je Ivica Nikucić, koji već 20 godina živi u Austriji i veoma je zadovoljan uslugama MTEL Austria. 

 

Kompanija MTEL Austria je najmlađa članica Telekom Srbija grupe i svojim uslugama objedinjuje region i olakšava komunikaciju dijaspore u Austriji.

Mobilna mreža MTEL,  sa pozivnim kodom +43 667, posluje već više od dve godine na teritoriji Austrije i  od 1. aprila 2018. sa svojim unapređenim tarifama, omogućava brojne pogodnosti prilikom telefoniranja. 

SERVUS Postpaid – paketi su idealan način da uštedite na telefonskom računu, a da telefonirate “bez ograničenja”.

SERVUS paketi S, M ili L, koje odabirate Vi prema svojim potrebama, podrazumevaju neograničene pozive prema mrežama u Austriji i EU, kao i partnerskim mrežama m:tel i mts u BiH, Crnoj Gori i Srbiji, te bonuse u vidu mobilnog interneta i mobilnih uređaja. Neograničeni pozivi podrazumijevaju i pozive kada boravite u Srbiji, BiH i Crnoj Gori prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe. Ovo znači da MTEL  korisnici nemaju troškova rominga u Srbiji, BiH i CG.

Ukoliko Vam nije potreban novi telefon onda je za Vas idealan MTEL paket – SIM ONLY , koji mesečno iznosi samo 14 € i nemate ugovornu obavezu.  Ukoliko želite da sebe i svoje najmilije  obradujete i novim pametnim telefonom, onda će Vaša mesečna pretplata iznositi 18, 90€.

 

Neograničeni pozivi prema EU

Kada su u pitanju pozivi prema zemljama Evropske unije konkurentske marke u Austriji ne poseduju dotičnu uslugu, jer sa svojim MTEL paketom telefonirate neograničeno kada pozivate sve mobilne i fiksne mreže u EU zoni. Kada se MTEL korisnik nalazi u zemljama EU, onda sebi obezbeđuje roming tarifu “kupi kad ti zatreba”.

200 minuta i sms-a  po ceni od 4,9 € i može ih koristiti u periodu od mesec dana
500 minuta i sms-a  po ceni od 5,9 € i može ih koristiti u periodu od mesec dana  
1000 minuta i sms-a  po ceni od 9,9 € i može ih koristiti u periodu od mesec dana

Sve informacije možete  dobiti na našem jeziku lično u poslovnici  na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili na brojevima telefona 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) ili na +431 40 21 644   kao i na internet stranici www.mtel.at

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava