Telefoniranje: Dok drugi poskupljuju, MTEL Austria još povoljniji

07.04.2018

Najveće mobilne mreže  u Austriji su podigle cene svojih usluga.  Istovremeno MTEL Austria ne samo da ne podiže cene, već unapređuje svoje ponude  za  našu dijasporu u Austriji.

U Austriji je od 1. aprila došlo do poskupljenja u telekomunikacijama. Tri  najveća operatera mobilne telefonije u Austriji – Drei, T-Mobile (Telering) i A1 – su od 1. aprila povećali cene za mesečnu pretplatu. Povećanje se opravdava rastom stope inflacije, a cene nekih paketa će porasti i za € 2,55.

Formalno oni imaju pravo na to, jer je to predviđeno i Opštim uslovima poslovanja, tako da korisnik nema mogućnosti da zbog povećanja cena otkaže postojeći ugovor. Operatori nisu obavezni da o ovom povećanju obaveste korisnike, tako da će mnogi od njih plaćati uvećane račune, a da i nisu svesni tog poskupljenja koje kod nekih paketa iznosi i do 3,92%.

Istovremeno austrijska mreža  MTEL (emtel), koja je deo Telekom Srbija grupe i posluje na teritoriju Austrije već više od 2 godine, ne samo da ne razmišlja o povećanju cena, nego neprestano radi na unapređenju postojećih tarifa i od aprila nudi nešto sasvim novo i još povoljnije za svoje stare i nove korisnike.

 

Sa MTEL-om    „komunikacija bez granica“

Jedan od primera za ovo su unapređene postpaid Servus tarife koje važe od  1. aprila i sa kojima već od 18,90 € mesečno dobijate sledeće pogodnosti:

– Jedan  od najnovijih modela pametnih telefona za 0 €
– Jedna zona/jedna kartica za Austriju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru  (jednaki uslovi pozivanja u sve četiri zemlje)
Neograničeni pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i EU, kao i mobilnim i fiksnim mrežama Telekom Srbija grupe (mts u Srbiji, m:tel u BiH i m:tel u Crnoj Gori)
– Neograničeni pozivi podrazumijevaju i pozive iz Srbije, Bosne i Hercegovine  i Crne Gore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe. Ovo znači da MTEL Austria korisnici nemaju troškova rominga u Srbiji, BiH i CG, kada borave u ovim zemljama.
Internet, u okviru mesečne pretplate, važi u Austriji, Srbiji, BiH i CG
–  tarifni dodaci „ kupi kad ti zatreba“

Svi korisnici MTEL-a, kojih već ima u velikom broju u Austriji,  kao i novi korisnici mogu odmah koristiti povoljnosti koje nudi MTEL Austria. Dovoljno je da dođu u filijalu na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije. Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644.

Takođe sve ponude MTEL-a su i u velikom lancu prodavnica Hartlauer u celoj Austriji.

 

Moj telefon u Austriji: MTEL i nacionalne kompanije kao partneri

MTEL Austria je  članica Telekom Srbija grupe, a na teritoriji Austrije partner joj  je Telekom Austrija. Dva velika nacionalna brenda i kompanije stoje iza MTEL Austria i svojim snažnim kapacitetima žele da povežu dijasporu u Austriji sa zemljama maticama sa najpovoljnijim tarifama za telefoniranje, odnosno područjima odakle potiče dijaspora, u ovom slučaju Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

MTEL je na  austrijskom tržištu prisutan skoro  dve godine  i već je uspeo da prepozna posebne želje i potrebe naših ljudi u dijaspori kada su u pitanju veze sa zavičajem. A njegove veoma povoljne tarife pomoći će da te veze budu još redovnije i na radost kako naših zemljaka u Austriji, tako i rođaka i prijatelja u zavičaju.

 

Mtel Austria – Moj telefon u Austriji 1 from IDEA-PRO on Vimeo.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava