Film “Munje opet” u bioskopima (VIDEO)

10.03.2023

Munje opet! je novi film u režiji Radivoja Andrića, a po scenariju Srđe Anđelića. Predstavlja nastavak filma Munje! iz 2001. godine.

Foto: Aleksandar Letić

Ove godine publika će moći da pogleda i film “Munje opet” reditelja Radivoja Raše Andrića, nastavak čuvenog ostvarenja “Munje”.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake – ovako bi se najkraće mogao opisati nastavak kultne komedije Munje Opet, čija nas beogradska premijera očekuje 29. marta u MTS dvorani.

Foto: Aleksandar Letić

Ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, upotpunjena je i mladim glumcimaa: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.

Objavljen je i trejler, gde su i Pop (Sergej Trifunović), Mare (Boris Milivojević), Gojko Sisa (Nikola Đuričko) i drugi likovi.

Kao i pre punih 20 godina, Munje Opet su ofarbane dobrom muzikom za koju su zaduženi Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Baby Motorolola i Prti Bege.

Snimanja filma su počela 21. septembra 2022. i trajala su u Srbiji i Beču oko 2 meseca do decembra 2022. godine.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava