Tom Hanks u ulozi Đepeta u filmu “Pinokio”(VIDEO)

03.09.2022

Tom Hanks, poznati američki glumac, producent, dvostruki dobitnik Oskara i jedna od najuspješnijih filmskih zvezda, glumi u filmu “Pinokio”, reditelja Roberta Zemekisa.Foto: Disney

Uskoro nam stiže  i film “Pinokio” reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Disney plus od 8. septembra 2022. godine.  Disney je nedavno objavio produženi trailer od 2 minuta u kojem se predstavlja jedan od ključnih likova ove priče. Reč je o Đepetu, kreatoru i ocu drvenog dečaka, kojeg glumi neponovljivi Tom Hanks.

Priča se bazira na tom što Đepeto želi da njegov lutak Pinokio postane dečak. Vila, na neki način, ispunjava želju drvorebara. Pinokio dobija život, ali je i dalje lutak.

Upušta se u svoje avanture, gde će biti i problematičnih situacija. Na kraju, pokazuje hrabrost tako što uspeva da spase svog oca Đepeta.

Kao nagradu, vila pretvara Pinokija u dečaka u ljudskom obliku.

Popularnost priče o drvenom lutku kojem nos naraste svaki put kad laže ne jenjava, što pokazuju čak dva filmska projekta o Pinokiju i treži koji će uskoro ugledati svetlost dana, sa Tom Hanksom u glavnoj uozi.

U traileru filma, gledaoci  imaju priliku da vide mali deo toplog odnosa Đepeta i Pinokija. Plavu vilu glumi Sintia Erivo koja ispunjava Pinokijevu želju i oživljava ga. Josef Gordon- Levit je Jiminy Cricket koji pokušava usmeravati drvenog dečaka na pravi put dok se suočava sa životnim pustolovinama i iskušenjima.

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Scene filma o čuvenom pevaču Tomi Zdravkoviću snimljene u Čikagu

Darko Perić: Glumac iz Kladova poznat u celom svetu

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava