Naomi Kembel postala mama u 51. godini

18.05.2021

Poznata manekenka i model Naomi Kembel postala je mama u šestoj deceniji. Čestitke pristižu iz celog sveta.

Foto: Facebook Naomi Campbell

Na društvenim mrežama, Naomi Kembel je podelila fotografiju na kojoj drži stopala novorođene bebe u rukama. U opisu fotografije napisala je:

„Prelepi mali blagoslov izabrao me je za njenu majku. Tako počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala životnu vezu koju sada delim, moj anđeo. Nema veće ljubavi”.

U objavi nije odavala nikakve druge detalje, već je samo označila svoju mamu Valerie Morris-Campbell. Ipak, strani mediji pišu kako je manekenka dobila kći.

Prinovu je dobila četiri godine pošto je izjavila da će uz pomoć nauke postati mama kada ona to poželi.

Popularna manekenka će 22. maja proslaviti 51. rođendan.

Ljubitelji supermodela, prijatelji i porodica slavnih preplavili su njene društvene mreže porukama čestitki i dobrih želja.

 

Naomi Kembel rođena je u londonskoj četvrti Streatham kao kći 19-godišnje plesačice, Jamajčanke Valerie. Kempbel nikada nije upoznala svog oca, koji je napustio njenu majku kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće pa je odlučila preuzeti prezime Kembel iz drugoga majčinog braka. Majka joj nikada nije otkrila identitet oca, a posle je rekla kako je požalila zbog te odluke.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava